Obarao i tukao žene tražeći im novac

Smederevska policija je uhapsila Milana Ð. (23) zbog sumnje da je pokušao od dve žene da iznudi novac tako što ih je oborio na trotoar i udarao ih po glavi

  • 3

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su Milana Ð. (23) iz Vučaka kod Smedereva zbog postojanja osnovane sumnje da je 4. septembra uveče izvršio razbojništvo nad jednom devojkom i pokušao razbojništvo nad jednom ženom.

Kako je saopštila Policijska uprava u Smederevu, on je osumnjičen da je u Ulici crvene armije u Smederevu pola sata pre ponoći oborio ženu (34) na trotoar, jednom rukom joj prekrio usta, a drugom rukom je udarao po glavi i telu tražeći novac.

Ona ga je ugrizla za ruku i udarila, nakon čega je uspela da pobegne.

Posle 20 minuta, u Partizanskoj ulici, sačekao je dvadesetogodišnju devojku, koju je, takođe, oborio na trotoar i udarao po glavi.

Iz njene tašne je uzeo 1.000 dinara i pobegao prema centru grada.

Osumnjičenog je smederevska policija i ranije procesuirala zbog razbojništava i silovanja, a nakon policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biće sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, navedeno je u saopštenju.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    6. septembar 2013 | 14:37

    "Osumnjičenog je smederevska policija i ranije procesuirala zbog razbojništava i silovanja"...Pa bas ste ga lepo isprocesuirali, i policija i sud. Lopovska drzava, raj za ubice, razbojnike i silovatelje.

  • Ja

    6. septembar 2013 | 15:56

    Za silovatelje povratnike samo smrtna kazna.

  • molele

    7. septembar 2013 | 12:53

    Takvo lice zatvorit i ne ustati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA