VUČIĆ: Da li Telekom može da izdrži konkurenciju?

- Ako mislite da novac od prodaje "Telekoma" treba baciti u bunar, da se da u preduzeća u restrukturiranju ili neka druga preduzeća, a da se ne zna kakav bi bio efekat na privredu, to je nemoguće - rekao je vicepremijer

  • 8

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, kada se razmišlja o privatizaciji "Telekoma Srbija", treba voditi računa o tome da li ta kompanija može da izdrži konkurenciju na tržištu, ali i o tome šta uraditi s novcem od prodaje.

- Ako mislite da taj novac treba da se baci u bunar, da se da u preduzeća u restrukturiranju ili neka druga preduzeća, a da se ne zna kakav bi bio efekat na privredu, to je nemoguće - rekao je Vučić novinarima posle susreta sa članovima Američke privredne komore u hotelu "Hajat", u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adam

    6. septembar 2013 | 15:21

    Jos Telekom i Eps, i onda pocinjemo da pasemo travu. Svi prelazimo u vegeterijance kao Karleusa. Nis je navodno godinama radio u gubitku, a vidi ga sad za nepunu godinu isplatio sam sebe. Zasto ga nisu dali meni da ga kupim, ili nekom drugom Srbinu? Date mi rok placanja 2 god. a ja ga od neto zarade isplatim za 10 meseci! Telekom je trenutno jedan od najjacih domacih giganta koji odlicno posluje, jel' moze neko da mi objasni zasto je neophodna njena prodaja?

  • Ivke

    6. septembar 2013 | 15:35

    Smešna izjava prvog popredsenika kvazi vlade. Telekom je monopolista. Ako Vi gospodine želite da propadne sa bi bio prodat tad će propasti. Koji monopolista posluje sa gubitkom? Najgore je kad se neko u sve meša.

  • Rile

    6. septembar 2013 | 15:59

    Al se puci ovaj Vucic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA