UBISTVO U ĆUPRIJI: Maltretiranje i dugovi motiv za obračun?

Ubijeni Danijel Milanović navodno je maltretirao Vladimira Petrova jer mu je ovaj dugovao 2.000 evra za drogu. Policija i dalje ispituje motive ovog zločina

  • 2

Vladan Petrov (33), kog je policija u Ćupriji privela zbog sumnje da je ubio Danijela Danka Milanovića (30), je prema nezvaničnim infoormacijama, ubistvo počinio kako bi zaustavio maltretiranje zbog duga.

Milanović je likvidiran metkom u glavu u blizini zgrade u kojoj je živeo sa nevenčanom suprugom, 10 dana po izlasku iz pritvora. Osumnjičeni se 24 sata krio u "štek stanu", ali ga je jagodinska policija brzo razotkrila.

- On je navodno počinio ubistvo jer je doživaljavo maltretiranja i iživljavanja nad njim zbog duga od 2.000 evra. Radio je za Milanovića. Petrov se branio tako što je rekao da je Danko počeo da ga tuče i da je ovaj pucao u samoodbrani - kaže izvor blizak istrazi.

Ubistvo se dogodilo u petak u poslepodnevnim časovima u ulici Cara Lazara ispred stambenih zgrada a prijavila ga je žena koja je čula pucanj.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    8. septembar 2013 | 20:01

    A policija nista nezna o tome ko diluje drogu jer rade godinama sa tim ološem i ima ogromnu korist. Ta Ćuprija je jedno ruglo od grada , na svu sreću promenili su predsednika opštine pa će nadam se i dalje da čiste svoje dvorište tj. grad ali to je toliko uzelo maha kao i u caloj Srbiji. Strašno!!!!!

  • dzos

    8. septembar 2013 | 19:59

    Ko je rekao da je ovaj ubijen zbog droge; a da ja sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA