TELEKOM: Ne radimo sa Šarićevim firmama

- "Telekom", niti bilo ko od njenih aktuelnih predstavnika nema, niti je imao, bilo kakvu saradnju ili komunikaciju sa sumnjivim strukturama ili predstavnicima kriminalnih klanova - poručuju iz ove kompanije

  • 0

Kompanija "Telekom Srbija" odbacuje spekulacije pojedinih medija da ta kompanija ima bilo kakve veze za firmama odbeglog narko-bosa Darka Šarića.

- Kompanija "Telekom", niti bilo ko od njenih aktuelnih predstavnika nema, niti je imao, bilo kakvu saradnju ili komunikaciju sa sumnjivim strukturama ili predstavnicima kriminalnih klanova. Sve aktivnosti koje se vode u kompaniji sprovode se isključivo u skladu sa zakonom i podložne su proveri državnih organa - navode iz "Telekoma".

Iz ove kompanije poručuju da je reč o čistoj manipulaciji.

- Ovakvi napadi na našu kompaniju dolaze u vreme kada u mnogim segmentima našeg poslovanja postižemo napredak i kada uspevamo da zaustavimo i menjamo neke loše tržišne trendove, koji postoje unazad nekoliko godina. Svesni smo da je mnogo onih koji bi voleli da vide nastavak tavorenja naše kompanije, kao i onih koji bi da zadrže stečene pozicije bez obzira da li je to u interesu "Telekoma" ili ne. Nastavićemo da radimo isključivo u interesu društva, a ovakvi napadi nas ne mogu uplašiti i neće nas odvratiti od nastavka modernizacije, unapređenja kompanije i poboljšanja naše tržišne pozicije - navode u "Telekomu Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA