Bebe prodaju sektašima za 15.000 €!

Predsednik Udruženja "Roditelji nestalih beba Srbije" prvi put javno priča o tome kako su mu pre deset godina ukrali sina i otkriva šablon po kojem se 40 godina kradu bebe u Srbiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cu
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • OLGA ILIC

    13. februar 2015 | 18:42

    Rodila sam cerku 1971 9 maja sve normalno na pregledu i videla sam je posle nekoliko sati sestra rece mora u beograd u inkubator ja u nekom trabunu nikako da dodzem do svezeg pogleda treci dan isto sanjiva i nista bolje dolazi doktor pita me imam li jos dece ja odgovaram imam sina ,on mlada si imaces ti jos dece ova beba je umrla po rodzenju sedam sati kasnije meni muka ,vrucina hocu da se onesvestim TO SAMO UKRATKO NASE MUKE TRAJU PREVISE DUGO I NIKO NISTA MOLIM BOGA DA NAM KAZU ISTINU ZNAM SAMO JEDNO NIKAD MI SE NIJE DALO DA ZAPALIM SVECU .TO JE NAJVECA TUGA KOJU MOZE JEDNA MAJKA DA PODNESE I DA SE TOLIKE GODINE MUCI MISLECI DA NEGDE NA ULICI PRODZE PORED SVOG DETETA A NIJE TOGA SVESNA .

  • Jovanka Mihajlovic

    12. septembar 2013 | 12:09

    ja sam majka koja je 1988 godine rodila blizance i koja su navodno oba deteta umrla. kad sam izlazila iz bolnice dobila sam otpusnu listu na kojoj pise da je jedno dete umrlo a drugo ostaje u bolnici radi dalje nege i lecenja, a drugi dan sam dobila drugu otpusnu listu na kojoj pise da je oboje dece umrlo. strasno. sada kad uzmete upit internetom spisak zena koje su se porodile odredjenog datuma tamo stoji da sam ja rodila jedno dete a na otpusnoj listi iz bolnice 2. svaki komentar ja i posle toliko godina kad god izadjem na ulicu blenem u vrsnjake te moje dece da primetim da li neko lici na mene, muza ili moju decu koju imam kod sebe.

  • Tara

    11. septembar 2013 | 21:37

    Nemam reci za ova monstrouzna delaKroz komentare je sve rečeno. Objavite gde se potpisuje peticija, dolazim sa porodicom, prijateljima, kolegama. Dignimo se Srbijo da zastitimo nase porodice i nasu decu. Svi na noge , roditelji, bake, deke, tetke, ujaci ... Za ovo se diže cela cela zemlja !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA