MIĆA JOVANOVIĆ: Više od 40 rektora stiže u Srbiju

- O našoj zemlji će se mnogo govoriti narednih dana, od Skandinavije do Južne Afrike, od Amerike do Japana. Ova konferencija je jedan od najvećih uzleta srpskog obrazovanja u poslednjih 15 godina - kaže Mića Jovanović

  • 3

Rektor "Megatrenda" Mića Jovanović najavio je da će međunarodna naučna konferencija N.E.W.S. (sever-istok-zapad-jug) okupiti više od 40 rektora iz celog sveta.

- Ugled koji "Megatrend" uživa u svetu potvrđen je i dobijanjem organizacije jedne ovako velike i značajne međunarodne konferencije. Gotovo 25 godina širimo ugled srpskog obrazovanja po svetu, pre svega kvalitetom svojih profesora, nastavnih planova, dobrih udžbenika i odnosom prema domaćim, kao i inostranim studentima - kaže Jovanović.

On kaže da će u Srbiji od srede do petka gostovati više od 40 uglednih rektora iz celog sveta, što ima veliki značaj za visokoškolsko obrazovanje u Srbiji.

- Pre svega što će se o našoj zemlji mnogo govoriti narednih dana, od Skandinavije do Južne Afrike, od Amerike do Japana. Ova konferencija predstavlja jedan od najvećih uzleta srpskog obrazovanja u poslednjih 15 godina i po značaju je odmah iza rangiranja Beogradskog univerziteta u prvih 400 u svetu - dodaje Jovanović.

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen

    10. septembar 2013 | 12:39

    Koliki je procenat onih studenata koji nikada ne zavrse neki od upisanih fakulteta na megatrendu...nula. E to vam sve objasnjava, kriterijume itd

  • Zema

    10. septembar 2013 | 15:42

    Mica me je lepo nasmejao, ugled naseg obrazovanja je najnizi u Evropi i to bas zbog takvih Megadens fakulteta.

  • Srdjan D.N.

    10. septembar 2013 | 11:16

    Ovo nije trol: ja greskom procitao naslov da u Srbiju stize cetrdeset TRAKTORA i pomislio - super. Posle u vesti vidim da i nije nesto bogznakako super, to sa rektorima, diplomama, magistratima- toga imamo kolko hoces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA