UŽAS: Silovana na sahrani svoje sestre!

Grupa razbojnika zaustavila je vozilo u kojem su bili članovi porodice koji su prevozili telo preminule do krematorijuma, pa potom izvukli njenu sestru, odvukli je u šumu i redom silovali

  • 13

Indijska policajka (27) bila je još jedna od mnogih žrtva brutalnog grupnog silovanja dok je kolima prevozila telo preminule sestre do krematorijuma. 

Grupa muškaraca naoružana sekirama zaustavila je vozilo u kojem su bili ona i njena porodica sa telom preminule sestre. Oni su najpre tražili novac i dragocenosti.

Kada su videli da putnici kod sebe nemaju skoro ništa, pobesneli su i odlučili da siluju nesrećnu devojku. Nisu pomogle ni molbe devojčinog oca i brata, koji su rekli da prevoze posmrtne ostatke člana porodice.

Besni razbojnici su devojku odvukli u obližnju šumu i redom silovali, preteći celoj porodici da će ukoliko neko pruži otpor, biti  još mrtvih.

Javnost je zgrožena i gnevna ali od toga je mala pomoć i neće promeniti svakodnevnicu većine Indijki, smatra ova nesrećna žena, inače samohrana majka dvoje dece. Uprkos pretnjama ona je prijavila silovatelje i prepoznala ih je među osumnjičenima u policijskoj stanici, tako da su optuženi za pljačku i silovanje i nada se da će ih stići pravedna kazna.

U anketi sprovedenoj u šest azijskih zemalja, koju je objavio časopis "Lanset global helt", gotovo četvrtina od ukupno 10.000 muškaraca priznala je da je bar jednom u životu počinila silovanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Businessweek)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zullu

    10. septembar 2013 | 21:23

    Prokleti bolesnici...

  • Marko Milojevic

    10. septembar 2013 | 20:25

    za kaznu nek dobiju to sto su uradili - i to mesecno do kraja zivota!!

  • Lepotan

    10. septembar 2013 | 22:00

    E kretena,uzas! Pa ne bih to uradio,makar nikada ne video onu stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA