CVETA KRIMINAL: Novi Sad četiri godine bez načelnika policije!

Predsednica Saveta za javni red i mir i bezbednost Novog Sada Branka Bežanov podnela je ostavku, a povod je nedavno prebijanje jednog profesora i činjenica da grad godinama nema načelnika policije

  • 5

Predsednica Saveta za javni red i mir i bezbednost Skupštine grada Novog Sada Branka Bežanov danas je podnela ostavku na tu funkciju.

 

Ona je o ostavci obavestila javnost putem saopštenja u kome se navodi da je povod za ostavku događaj od pre nekoliko dana, kada je grupa osnovaca u parku pretukla profesora Ivana Janeša, a razlog ostavke je, kako se navodi u saopštenju, činjenica da Novi Sad već četiri godine nema načelnika policijske uprave.

 

 

Foto: RTS / Print screen

Bežanov je u svom saopštenju istakla da je u više navrata apelovala na nandleže da imenuju načelnika policijske uprave, ali da se, osim obećanja da će se to brzo dogoditi, ništa nije menjalo.

 

- Za nekoliko dana, 1. oktobra, navršavaju se pune četiri godine kako novosadska policija nema načelnika, što su izgrednici shvatili kao signal da mogu da rade šta hoće - stoji u saopštenju Branke Bežanov, u kome se naglašava da je njena ostavka ujedno i apel da se načelnik policije što hitnije izabere.

 

 

"Zbog svega toga i zbog osećaja bespomoćnosti da na bilo koji način pomognem, podnosim neopozivu ostavku na ovu funkciju i time apelujem još jednom na nadležne u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije da se ovaj problem hitno reši", saopštila je Bežanov. Ona je na kraju kazala da je "i sada već kasno za one koji su napadnuti, a naročito za one koji su stradali".

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • preBogat

    12. septembar 2013 | 23:26

    @Cobi ns: Uuu, GLUP a CINIK !?! Ako tebio ovo dvoje ide zajedno, onda nije ni cuno sto su Vas opljackali i to bas jogurtima. Vidim, tebe su vec ubedili da ste jaci kad ste sami, da ste veci kad ste manji. Ako ubede dovoljan broj ljudi, mnogo cete napredovati, od jgurt drzave postacete banana "republjik".

  • ДејанНС

    11. septembar 2013 | 14:03

    Ма све би решио начелник полиције!Маните се.

  • Cobi ns

    11. septembar 2013 | 20:00

    Vojvodina je bila Švajcarska do 'jogurt revolucije' i dok je nisu opelješili do kraja,a sada još mi ispadosmo krivi za to-dokle ide ljudska glupost i cinizam?!!Ako nam želite dobro,pustite nas,malo samo,biće bolje i Vama....koji kao brinete!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA