• 11

LAŽNA DOMINO DAMA: Obećavala sado-mazo seks pa iskoristila muškarce za rad na imanju

Seljanka iz Austrije namamila je lakoverne muškarce oglasom u kojem je sadomazohistima nudila bahanalije na farmi. Ipak, fetišistima, koji su se javili na oglas, nisu ispunjene seksualne fantazije jer su umesto zadovoljstva morali da rade teške seoske poslove

  • 11

Namamila lakoverne. Neimenovana seljanka (35) iz Austrije lažno se predstavljala kao domino dama kako bi privukla muškarce da rade na njenoj farmi na severoistoku zemlje. Ona je oglase ostavljala na internetu, a sadomazohisti su umesto seksualnih bahanalija zauzvrat zadužili alat i morali su da cepaju drva, kose travu i obavljaju druge poslove.

Prema navodima policije, Austrijanka, koja je majka dvoje dece, prolazila je kroz težak period u životu jer se razvodila. Pošto joj je trebao novac, ona je na internetu ostavila oglas u kojem se predstavljala kao domino dama i obećavala je budućim klijentima bahanalije i strogu disciplinu, naravno, u zamenu za određenu novčanu sumu. Na oglas se javilo oko 15 muškaraca, a trojica su i uspostavila kontakt i došla na farmu.

Foto-ilustracija: Foter.com / smplstc

Foto-ilustracija: Foter.com / smplstc

- Ipak, umesto ispunjenja fetišističkih seksualnih fantazija, oni su morali da rade na imanju. Cepali su i slagali drva goli, a travu su kosili dok su na glavama nosili crne maske. Tokom rada su nosili i garderobu karakterističnu za sadomazohiste - plastična odela i maske. Praktično su bili njeni robovi - kažu iz policije.

Sva trojica muškaraca napustila su farmu kada su shvatili da od uživanja u bolu nema ništa. Lažna domina je privedena i protiv nje je podnesena prijava zbog ilegalne prostitucije.

(Telegraf.rs / Izvor: Kleinezeitung.at)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlo i naopako

    Manovo je patka. Ko u ovu glupost moze da poveruje.

  • Lily

    A jeste sada nisu mogli njih par protiv nje same. Tako što su se skinuli goli i radili. Baš imaju svoje "ja" pa su je pomno slušali! Pa i treba tako prema njima kada su glupi!

  • стрептомицин

    Па где виде "проституцију" када није било ништа?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima