• 1

Pronađen na deponiji, a umro u bolnici!

Na gradskoj deponiji u Buća Potoku tokom probnog iskopavanja pronađeni su posmrtni ostaci Šefika Pecikoze, koji je 1994. sahranjen na groblju bolnice u Sokocu

  • 1

Na gradskoj deponiji u Buća Potoku tokom probnog iskopavanja pronađeni su posmrtni ostaci Šefika Pecikoze, što je utvrđeno DNK analizom, potvrdio je srpski član Kolegijuma direktora Instituta za nestala lica Bosne i Hercegovine Milutin Mišić.
On je naveo da se Pecikoza kod porodice kao nestali član vodio od 1992. godine, a da je bio smešten na Psihijatrijskoj bolnici na Sokocu.

- Nalazi iz bolnice govore da je umro prirodnom smrću 15. decembra 1994. godine, a sahranjen je na groblju bolnice u Sokocu. Kako i kojim putem su posmrtni ostaci prebačeni na deponiju, sada ne možemo reći - rekao je Mišić.
On se nada da će Tužilaštvo BiH provesti istragu u pravcu utvrđivanja kako su posmrtni ostaci ovog lica mogli da završe na gradskoj deponiji u Buća Potoku.
(Telegraf.rs/ Srna)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima