ŠOKANTNO: Devojka drži uperen pištolj bebi i slika se za Fejsbuk (FOTO)

Na fotografiji koja je preplavila Fejsbuk nepoznata mlada žena drži pištolj uperen detetu među oči. Iako na osnovu slike ne može da se zaključi da li je reč o pravom pištolju ili igrački, čitava internet zajednica traga za identitetom devojke koja je na ovaj način zlostavljala bebu

  • 22

Fotografija na kojoj nepoznata devojka drži uperen pištolj bebi u glavu preplavila je Fejsbuk i izazvala ogroman broj komentara i reakcija na mreži. Identitet devojke koja je pozirala sa uperenim oružjem je nepoznat, a pretpostavka je da je ona iz Južne Amerike.

Žena u jednoj ruci drži bebu, a u drugoj pištolj koji je detetu uperen među oči. Na osnovu slike ne može da se zaključi da li je reč o pravom vatrenom oružju ili se radi o igrački. Međutim, mnogobrojna društva za zaštitu dece reagovala su navodeći da je to trauma za dete, bez obzira na to da li je pištolj pravi ili ne.

Takođe, kompletna internet zajedenica angažovala se da otkrije identitet žene. Pretpostavlja se da je devojka sa slike iz Južne Amerike, odnosno iz Argentine, jer se fotografija najpre pojavila u tom delu sveta.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagoda

    12. septembar 2013 | 12:32

    Eh i Bog svakom da djecu,a onom ko bi to volio vise nego ista na svijetu neda...

  • Ivana

    12. septembar 2013 | 12:38

    Suze Su mi krenule ....ništa nije nevino,kao što Su deca.....nije bitno dal je igračka ili ne....svakako da ovo ne može niko ko je normalan da uradi....ovakve osobe,ne zaslužuju da žive!

  • Boki

    12. septembar 2013 | 12:17

    Ma igracka, oko cega se sve dize frka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA