KUĆA STRAVE: Ovde je britanski kanibal planirao da jede decu (FOTO) (VIDEO)

Američki FBI objavio je fotografije koje su snimljene u kući Britanca iz Masačusetsa Džofrija Portveja. Na njima se vidi oprema za mučenje i vezivanje, noževi, lisice, kasapska oprema, dva velika frižidera i kao vrhunac izopačenosti - dečji mrtvački sanduk

  • 13

Američki mediji objavili su ekskluzivne fotografije kuće u kojoj je pedofil Džofri Portvej (40), Britanac koji živi u Masačusetsu, planirao da siluje, muči i pojede mališane! Portvej je unutrašnjost kuće preuredio u tamnicu gde je planirao da ispuni svoje bolesne fantazije. Britanac je uhapšen ranije ove godine i u međuvremenu je osuđen na 27 godina zbog toga što je planirao otmicu dece i zbog distribuisanja dečje pornografije.

Njegov dom spolja izgleda kao tipična američka kuća u predgrađu. Međutim, monstrum je unutrašnjost preuredio u mučilište. On je od jedne prostorije u podrumu napravio tamnicu u kojoj je planirao da siluje i muči decu. Portvej je napravio skriveni prolaz do mučilišta koje je opremio opremom za zlostavljanje dece.

Američki FBI objavio je fotografije koje su snimljene u kući strave. Na njima se vidi oprema za mučenje i vezivanje, noževi, lisice, kasapska oprema, dva velika frižidera i skalpeli za jednokratnu upotrebu, i kao vrhunac izopačenosti - dečji mrtvački sanduk. Takođe, u monstrumovoj kući je pronađena i literatura u vezi sa kanibalizmom.

Tokom istrage otkriveno je da je Portvej bio u redovnom kontaktu sa seksualno izopačenim ljudima širom sveta. Kao dokazni materijal protiv njega upotrebljena je i prepiska koju je on vodio sa Ronaldom Braunom, jednim od pedofila. Taj monstrum mu je čak poslao sliku jednog dečaka na kojoj su bile iscrtane linije koje su zapravo pokazivale kako treba iseći dečaka da bi se dobili različiti komadi mesa.

Dva bolesna uma su se dogovarala da otmu, siluju i pojedu dečaka. Njihov plan bio je da ostatke bace aligatorima na Floridi.

- Trebalo bi da napravimo krematorijum. Svaki dečak kojeg planiramo trebalo bi da bude kremiran i da nestane - napisao je Portvej.

Pored njega, policija je uhapsila Brauna, a on je dobio 20 godina zatvora.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duško

    12. septembar 2013 | 16:42

    O Bože moj pa kaki monstrumi žive medju nama :(( smrtna kazna odma za takve djavole!! :((

  • Ljilja

    12. septembar 2013 | 17:19

    Mostrum strasni debeli neks jede sebe a ne djecu malo su mu dali zatvora trebalo ga staviti u samnicu dok ne umre i drugog isto sto mu je pomago djavo od covjeka bog da ga ubije

  • Zoran

    12. septembar 2013 | 16:56

    Od cega li je deb'o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA