KO IM DADE VOZAČKE: 700 kazni za mesec dana u Braničevskom okrugu

Za mesec dana zbog prebrze vožnje i alkoholisanosti izrečeno 700 novčanih kazni i podneto 500 prekršajnih prijava

  • 10

Vozači u Braničevskom okrugu ne obaziru se na sve veći broj novčanih kazni i prekršajnih prijava, već i dalje i piju i prebrzo voze.

Samo tokom prethodnih 30 dana, saobraćajna policija novčano je kaznila 700 vozača, dok je protiv 510 podnela prekršajne prijave. Zbog brzine i pijanstva, vozači su u poslednjih mesec dana izazvali oko 70 udesa koji su, samo pukom srećom, prošli bez ljudskih žrtava.

U navedenom periodu, od sredine avgusta do sredine septembra, rekorder u pijanstvu bio je Zoran J. iz Požarevca, koji je uhvaćen za volanom sa čak 3,15 promila alkohola u krvi. On je time nadmašio rekord koji je, u prethodnom jednomesečnom periodu, od sredine jula do sredine avgusta, držao Ivan S. iz Požarevca, kod koga je izmereno 2,28 promila. Ivan S. spada u "vozače povratnike", jer mu je ovo bio drugi put da je zadržan na "prenoćištu" kod policije.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kejo

    13. septembar 2013 | 18:13

    Svaki dan u sabracaju vidim prekrsaje (ugasena svetla, skretanja bez zmigavca, telefoniranje u toku voznje) u protivrednosti od bar sto hiljada dinara

  • Beranje

    13. septembar 2013 | 19:06

    Ma niko im nije dao dozvole.Kupili i pošteno platili.

  • Namcor

    13. septembar 2013 | 20:14

    A kakva bi kazna trebala vozaču koji vozi trogodišnje dete u krilu u najvećem spicu u gradu,dok mu je ženska osoba suvozač?A kao obavezno sedište za decu,i to sa atestom?Da li taj ima mozga,ili je samo glup i lud?Nisam mogao da verujem očima.Ali,crni mercedes E klase izgleda sve dozvoljava.A ostalim prekrsajima da ne pisem.Ko sve vozi i kako,i šta se sve kotrlja po putevima,to je vec duga prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA