Plivanje obavezno za muslimanke, makar u burkiniju

Muslimanske devojčice moći će da učestvuju na časovima plivanja obučene u specijalne kupaće kostime, burkinije, koji pokrivaju celo telo, odlučio je nemački Vrhovni sud

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mara
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pazarka

    15. septembar 2013 | 21:09

    I za one neupucene a vidim ima ih dosta, Islam je najstarija religija a ne najmladja kako neko rece, jer je prvi covjek, ujedno i prvi poslanik Islama, Adem a.s., bio musliman, predstavljao cist monoteizam sto je i osnovno ucenje Islama. A teroristi koje nazivaju tkz. "Islamistima" predstavljaju samo pokusaj blacenja muslimana, jer Islam strogo zabranjuje ubistvo kao i svaki vid nasilja. I ne moze neko generalizovati muslimane na taj nacin, isto kao sto ja necu posmatrati Srbe po covjeku koji je silovao majku i cerku, ili jednom vjerskom sluzbeniku, popu, koji je zlostavljao djecu, to su samo izuzeci, koji predstavljaju otpadnike od vjere kojoj "pripadaju".

  • Pazarka

    15. septembar 2013 | 20:43

    Vidim da sam rekla pravu stvar cim je moja izjava izazvala ovoliko kritike. Mada ne treba nekad raspravljati u drustvu gde se mogu naci osobe sa tako malim koeficijentom inteligencije da nazalost ne mogu shvatiti sta je pisac htio reci. Mahrama, odnosno svaka vrsta nosnje koje muslimanke praktikuju nositi predstavlja zastitu od svih mogucih faktora, sam procenat silovanja koji je svakog dana sve veci u svijetu vam govori u kakvom svijetu zivimo, ako zene svojom odjecom ne pokusaju da sprijece svakakve bolesnike da mastaju i razmisljaju o bolesnim idejama koje bi primenili nad tim istim zenama koje su se predhodno vise skinule nego obukle onda nek ne zale nad sudbinom kad im se desi neka tragedija, jednom rijecju bolje sprijeciti nego lijeciti. Mada najveca briga danasnjih djevojaka jeste kako na sto bolji nacin istaci i izreklamirati svoje tijelo koje je postalo javna svojina, zaboravljaju na intelektualno usavrsavanje a prije svega na moralne vrijednosti koje su koliko vidim pale u zaborav.

  • dr. dare

    14. septembar 2013 | 17:44

    U redu, ali onda treba zabraniti svim muslimankama da se na javnim kupalistima oblace u bikinije. Ako zele da se postuju njihova verska prava, onda neka to bude bez izuzetka. 40% ne sme da pokaze lice a 60% nosi minjake.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA