UHAPŠENI: Bugari krali katalizatore u Nišu

Zahvaljujući sinhronizovanoj akciji niške Policijske uprave i policije Republike Bugarske, jutros su u Nišu uhapšena trojica bugarskih državljana za koje se sumnja da su krali katalizatore sa vozila

  • 8

Kako je saopštila niška policija, uhapsila je Bisera A. (38), Antona D. (57) i Daniela B. (39) jer su jutros u Ulici Radnih brigada zatečeni prilikom pokušaja skidanja katalizatora sa vozila „citroen".

- Zahvaljujući saradnji sa bugarskim kolegama, došli smo do saznanja da će u petak uveče u Srbiju ući trojica bugarskih državljana za koje se sumnja da se bave krađom katalizatora sa stranih vozila. Dobili smo informaciju da su prešli našu granicu, i odma ih stavili pod prismotru koja je trajala dok nisu uhvaćeni na delu. Naši ljudi su ih uhapsili čim su pokušali da obiju vozilo parkirano u Ulici Radnih brigade. Prilikom hapšenaj pokušavali su da pobegnu, što im nije uspelo – kažu naši sagovornici iz niške policije.

- Sumnja se da je ova trojka tokom prošle godine obila i ukrala najmanje deset katalizatora sa vozila čiji su vlasnici Nišlije.  Katalizatori su veoma skupi,, a oni su uređaje prodavali u Bugarskoj po cenama nižim od tržišne. Pretpostavljamo da je razlog krađe katalizatora i to što ovi uredjaji sadrže platinu, veoma skup metal. – rekao je naš izvor.

Bugari sa krivičnom prijavom za tešku krađu i sprečavanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti odmah privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda na saslušanje.

(D. K.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera kojot

    14. septembar 2013 | 14:52

    Gde si Ademe, provokatoru? Sta rade tvoja braca? Stavljaju sopstvenu zenu u kesu.

  • Boki

    14. septembar 2013 | 17:19

    Kod nas je to i onako visak. Imamo kvalitet goriva koji od katalizatora cini samo jos jednu glavobolju na automobilu...

  • Adam

    14. septembar 2013 | 16:42

    Sva sreca da nam nisu zubi od nekog skupog materijala,nebi smo se smeli smejati ni na viceve :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA