CRNA GORA: Skuterom u moru usmrtio Rusa

A. K. je u subotu upravljajući skuterom van obezbeđenog dela, u moru između plaže Pizana i ostrva Sveti Nikola, naneo povrede A. P. usled čega je ruski državljanin preminuo

  • 6

Crnogorska policija uhapsila je A. K. (40) iz Podgorice, koji je osumnjičen da je skuretom, u moru kod Budve, usmrtio državljanina Rusije A. P. (54) iz Moskve, saopštila je večeras Uprava policije Crne Gore.

 

Kako se navodi, A. K. je u subotu upravljajući skuterom van obezbeđenog dela - takozvanih bova, u moru između plaže Pizana i ostrva Sveti Nikola, naneo povrede A. P. usled čega je ruski državljanin preminuo.

 

Nakon prijave da je uočen leš u moru, službenici Centra bezbednosti Budva izvršili su istragu koja je dovela do sumnje da je A. K. počinio predmetno krivično delo, zbog čega je danas uhapšen.

 

Telo A. P. je identifikovano i upućeno na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici, radi obdukcije.

 

- Osumnjičeni A. K. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu - saopštila je crnogorska policija.

 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA