CRNA GORA: Najviša plata 197.000 evra

Poreska uprava nije saopštila imena najbolje plaćenih osoba, kao ni delatnosti u kojima su takva primanja ostvarena, mada se pretpostavlja da su u iznose uračunati bonusi i druge naknade

  • 5

- Najviše mesečno primanje koje je u ovoj godini isplaćeno nekome u Crnoj Gori je 197.000 evra - saopštio je direktor crnogorske Poreske uprave Milan Lakićević.

Lakićević je za Televiziju Crne Gore rekao da je najviša mesečna plata u ovoj zemlji do sada isplaćena u iznosu od 62.833 evra. Poreska uprava pretpostavlja da je, kad je reč o prvom iznosu, najverovatnije u pitanju plata uz bonuse i druge naknade.

Direktor Poreske uprave nije saopštio imena najbolje plaćenih osoba, kao ni delatnosti u kojima su takva primanja ostvarena.

Prema rečima Lakićevića, tako visoka primanja su najverovatnije "plata za odabrane" i za "ostvarene rezultate".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx011

    16. septembar 2013 | 11:32

    Pa to nema ni u Švedskoj!Crna Gora je definitivno obećana zemlja,ali za kriminalce.

  • Pg

    16. septembar 2013 | 12:23

    Cg ne diraj. Obećana za odabrane, radi snalazi se, to ti je zivot. I ovde ima ima kao u BG siromašnih ali vecina nece da se potrudi. Kriminalca ne mozes da nazivas ko radi 20 dati dnevno, jer se bori za sebe. Brate, mani se prazni prica, smisli taktiku radi štedi, otvori sebi biznis, ne rasipaj se i pare ces da imas. Pozzz

  • Namcor

    16. septembar 2013 | 12:01

    Uz bonuse i naknade 197000?!Koliko ima predsednik SAD?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA