Džipom pokosio tri devojčice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vozač džipa je izgubio kontrolu nad vozilom i udario devojčice koje su išle trotoarom. Prema pisanju američkih medija, on je umesto kočnice pritisnuo pedalu gasa. Sve se odigralo u deliću sekunde i prava je sreća da niko nije poginuo

  • 6

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u Njujorku kada je vozač džipa bukvalno pokosio tri tinejdžerke. Devojčice Ešli Kan (13), Endži Pena (13) i Marina Abadir (14) su se vraćale iz škole trotoarom, kada ih je kolima udario vozač koji je upravljao "hondom pilot". Tinejdžerke su trenutno u bolnici i pukom srećom nisu poginule.

Strahovit udarac zabeležile su sigurnosne kamere, a svedoci nesreće kažu da je pravo čudo da devojke nisu poginule na licu mesta.

- Sve se odigralo u deliću sekunde. Džip je iznenada skrenuo sa ulice i udario devojčice na trotoaru. Prava je sreća da nije povređeno više osoba - kažu očevici nesreće.

Spasilačke ekipe koje su došle na mesto nesreće kažu da je prizor bio užasan.

- Ležale su u lokvi krvi. Taj prizor je nešto što ne želite da vidite - rekao je jedan od spasilaca. Dodao je da su devojčice sa teškim povredama prebačene u bolnicu. Sve tri tinejdžerke imaju višestruke prelome, a najteže je povređena Endži Pena, kojoj je slomljena karlica, kao i obe noge.

Prema navodima američkih medija, vozač koji je upravljao džipom izazvao je nesreću jer je umesto kočnice nagazio pedalu gasa.

Pogledajte snimak nesreće:

(Telegraf.rs / Izvor: Nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr. dare

    16. septembar 2013 | 19:36

    Izgleda da se vratio po jos dve. E i ovi mediji znaju preterati.

  • русија

    16. septembar 2013 | 17:47

    на снимку је покупио само једну

  • jasmin

    16. septembar 2013 | 20:21

    Pa mozda ih je pokupio poslije ove djevojcice, pa kamera to nije uhvatila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA