Fudbaler Partizana brani Dragišu Binića

Milan Obradovic, fudbaler Partizana, rekao je da on ne zna da je bivši funkcioner FK Obilić učestvovao u njegovom transferu iz 2001. godine

  • 0

Milan Obradović, fudbaler Partizana, zbog čijeg se transfera iz 2001. godine sudi Dragiši Biniću izjavio je da on ne zna da je ovaj bivši funkcioner FK Obilić učestvovao u tome.

- Menadžer kluba u to vreme, Dejan Joksimović, rekao mi je da su ljudi iz moskovske Lokomotive zainteresovani za mene. Nisam bio oduševljen, ali sam otišao u Rusiju na pregovore. Dogovorio sam sa klubom da mi mesečna zarada bude 20.000 dolara, kao i godišnju premiju od 200.000 dolara - ispričao je Obradović. On je naveo da je bio zadovoljan i da je o tome, kada se vratio iz Moskve, obavestio tadašnju predsednicu Obilića, Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Ko je pregovarao u ime kluba sa Lokomotivom, meni nije poznato, kao ni šta je dogovoreno - rekao je fudbaler i objasnio da misli da je u to vreme Binić bio sportski direktor kluba. Biniću i Dimitrijeviću sudi se zbog sumnje da su učestvovali u transferu Obradovića u Lokomotivu u julu 2001. godine, a da novac nisu uplatili na račun kluba.

Optužnicom su bile obuhvaćene i Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić, ali su one sklopile nagodbu s Tužilaštvom, priznale krivicu i odslužile kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA