TRILER SA BEZBROJ ZAPLETA: "Zatvorenici" premijerno 18. septembra u Sava centru

Telegraf i MegaCom Film vas vode na premijeru filma " Zatvorenici", napetu priču o potrazi oca za nestalom ćerkom

  • 0

Tokom proslave Dana zahvalnosti susedi i prijatelji, Doverovi i Birčovi, shvataju da su im ćerke kidnapovane. Ovako počinje napeti triler „Zatvorenici", koji će premijerno biti prikazan 18. septembra u Sava centru u 20:30 časova. Troje najbržih čitalaca nagrađujemo kartama za premijeru, a sve što treba da uradite je da pošaljete mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu karte@telegraf.rs.

Glavne uloge u ovom ostvarenju koje se, nakon premijera na festivalima u Torontu i Teluridu, pominje kao ozbiljan kandidat za Oskara, igraju Hju Džekmen, Džejk Džilenhal i Pol Dejno.

Hju Džekmen igra oca, Kelera Dovera, koji odlučuje da uzme pravdu u svoje ruke nakon što policija ne uspeva da reši slučaj. Pri tome se sukobljava s mladim detektivom Lokijem, koga igra Džejk Džilenhal.

- Film neprestano uvija priču, i nakon svake scene postoje četiri moguća izlaza - kaže Džejk Džilenhal.

- Scenario je kružio neko vreme, ali nisam potpisao ugovor dok za reditelja nije postavljen Denis Vilnev. Priča ima elemente klasičnog trilera, dok sam je čitao prvi put držala me je na ivici sedišta. Ali je takođe kompleksna, i znao sam da nam je potreban reditelj posebnmog senzibiliteta koji može da iskoristi taj potencijal i naglasi dramu i sjajnu priču - kaže Hju Džekmen.

Denis Vilnev, poznati kanadski reditelj i scenarista, jedan je od najboljih kanadskih reditelja. Dobitnik je trostruke nagrade Kanadske akademije za filmsku i televizijsku umetnost, a svetskoj javnosti postao je poznat kada je njegov film "Blizanci" (Incendies) nominovan za Oskara za najbolji strani film 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA