Uhapšen pedofil, žrtva devojčica od 12 godina!

Prilikom saslušanja u policiji, osumnjičeni je u potpunosti priznao krivično delo za koje se tereti. Priznanje je ponovio i pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Požarevcu, koji mu je odredio pritvor u trajanju od osam dana

  • 14

Zoran N. (38) uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devojčicom od 12 godina, čiji je otac ceo slučaj prijavio policiji.

Osumnjičeni se tereti da je više puta tokom ove godine imao seksualne odnose s detetom K. B., starosti 12 godina – saopštili su u Policijskoj upravi Požarevac.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o devojčici iz Požarevca, čiji je otac alarmirao policiju.

Otac devojčice je o ovom slučaju saznao nakon što je pogledao mobilni telefon svoje ćerke. Pošto je zaključio da se nešto dešava između nje i osumnjičenog, on je došao u policiju i predao njen mobilni aparat. Nakon toga je osumnjičeni pronađen i priveden u policijsku stanicu na saslušanje - saznajemo iz istrage.

Prilikom saslušanja u policiji, osumnjičeni je u potpunosti priznao krivično delo za koje se tereti. Priznanje je ponovio i pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Požarevcu, koji mu je odredio pritvor u trajanju od osam dana.

Za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom zakonom je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paki

    18. septembar 2013 | 13:16

    Tri godine za monstruma je kao godisnji odmor, 30 godina i kastriranje

  • Hawk

    18. septembar 2013 | 13:01

    Kastrirati govedo !

  • pn

    18. septembar 2013 | 14:30

    draga zorice, dete nije pristalo na seksualni odnos, a i da jeste nije svesno posledica i sta moze da ga snadje kada stupi u odnose, a homoseksualci to rade svesno i svojom voljom, obostrano. dal je moguce da vam nije jasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA