Džulija Roberts pozvana u Guču!

Prvi čovek Sabora trubača Slobodan Jolović uputio zvaničan poziv holivudskoj zvezdi, koja je izjavila da je oduševljena zvukom srpske trube

  • 0

Povodom izjave svetske filmske dive Džulije Roberts da bi volela da poseti Srbiju i uživa u zvucima drgačevskih trubača, prvi čovek Saborskog odbora i predsednik opštine Lučani Slobodan Jolović, uputio je glumici javni poziv da na leto dođe u Dragačevo i to u vreme Sabora.

Poštovana Džulija, najtoplije Vas pozivam da posetite Srbiju, baš u avgustu u vreme 52. Sabora trubača u Guči i budete moj gost. Sabor trubača je potvrdio da negde u centralnoj Srbiji postoje dobro odgajeni srpski domaćini koji su dočekali goste sa svih strana sveta, predstavljajući na najbolji način svoju, i poštujući kulturu onih koji su nam u gostima bili. Guča je izvor srpske duhovne radosti. Pozivam Vas da vidite lepo Dragačevo i čujete narodnu pesmu, obavezno uz trubu, napisao je Jolović.

Ostaje još samo da se vidi da li će i kada Džulija potegnuti dug put do Dragačeva, a posle ovog pisma više nema dileme: kad god dođe - biće dobrodošla.

–Svakakve je lepote za ovih 5o godina prošlo kroz Guču, pa bi valjalo da i Džulija, koja je to i zvanično, jer je glumila u filmu "Lepu ženu", bude upisana u spisak naših gostiju. Ne bi se pokajala, prokomentarisao je juče jedan Dragačevac najavu dolaska holivudske zvezde.

(O.D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA