Majka ubila sina (4), pronađen mumificiran u svom krevetu

Mumificirano telo četverogodišnjeg dečaka pronađeno je na krevetu dve godine nakon što je umro od gladi, otkriveno je tokom suđenja njegovoj majci u Engleskoj

  • 12

Mumificirano telo četverogodišnjeg Hamze Kana pronađeno je na krevetu dve godine nakon što je umro. Ovo je otkriveno na suđenju njegovoj majci Amandi Haton (43), koja je optužena za ubistvo sina.

Dete je pronašla policija (2011. godine), koja je ušla u stan posle žalbe komšija da se iz stana širi nesnosan smrad. Pronađen je među hrpom stvari na krevetu i utvrđeno je da je umro od gladi 15. decembra 2009. godine. Dečak je bio toliko mršav da je nosio odeću za bebe od devet meseci.

- On nije rastao jer je dugo mučen glađu što je rezultiralo smrću. Nije obezbedila hranu detetu koja mu je bila potrebna da preživi i tako ga je ubila - saopštio je tužilac tokom suđenja.

Majka se drogirala i opijala, a dete joj je bilo na drugom mestu, rečeno je tokom ročišta. Ona je optužena za ubistvo s predumišljajem.

Dečakov otac Aftab Kan se razveo od Amande i žive0 je u drugom gradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rmpl

    18. septembar 2013 | 20:46

    Smrtna kazna bez sudjenja. Da svoje meso ubiješ to je greh koji ni bog ne moze da oprosti. Pa kucka svoje kučiće pazi i cuva kao oci u glavi a sta reci za ovako nesto

  • Ivana

    18. septembar 2013 | 21:26

    Dusanov zakonik je bio najbolji,smrt se kaznjavala smrcu,kradja se kaznjavala tako sto bi lopovu isekli prst pred ostalima,niko nije krao,niko nije ubijao....A sto se ovoga tice je psiholoski problem ovisnika...

  • Overclocked

    18. septembar 2013 | 21:08

    Odma streljanje, takav monstrum ne zasluzuje da zivu, strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA