• 6

Veselin Milić novi načelnik beogradske, Krstić novosadske policije!

Milić je tokom karijere radio na odgovornim mestima u Policijskoj stanici Savski venac, Policijskoj upravi za grad Beograd u Direkciji MUP-a Srbije, a Stevan Krstić postavljen je za načelnika policije u Novom Sadu

  • 6

Nakon smene Stevana Bijelića, premijer i ministar policije Ivica Dačić imenovaće tokom dana Veselina Milića za novog načelnika Policijske uprave za Grad Beograd, saznaje Telegraf.
Milić je tokom karijere radio na odgovornim mestima u Policijskoj stanici Savski venac, Policijskoj upravi za grad Beograd u Direkciji MUP-a Srbije.

Ostvario je odlične rezultate u radu i poznat je među kolegama kao vrhunski profesionalac, koji uspostavlja kvalitetne međuljudske odnose i radi u interesu građana.
Dačić je smenio načelnika beogradske policije generala Stevana Bjelića na predlog direktora policije Milorada Veljovića.
Kako je sam Dačić potvrdio, predlog za smenu prvog čoveka beogradske policije stigao mu je na sto još u ponedeljak.
Takođe, na inicijativu premijera Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića, danas je imenovan i načelnik policije u Novom Sadu, a izbor je pao na Stevana Krstića.
( E. T.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zolt

    Bravo direktore za sunspenziju i smenu korupiranih policajaca na granici sa madjarskom u Subotici.Samo sto niko ne objavljuje sunspenziju nacelnika za madjarsku granicu zbog zloupotreba u poslu.punu podrsku imate u daljem radu.

  • Dragan NS

    Zašto se čekalo do sada sa imenovanjem načelnika u NS? Više od 4 godine nije moglo, a sad može preko noći?! Zagustilo ministre, aaa? Nanu li vam hohštaplersku...

  • grada

    Pasce vlada, potpuno izvesno!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima