Veselin Milić novi načelnik beogradske, Krstić novosadske policije!

Milić je tokom karijere radio na odgovornim mestima u Policijskoj stanici Savski venac, Policijskoj upravi za grad Beograd u Direkciji MUP-a Srbije, a Stevan Krstić postavljen je za načelnika policije u Novom Sadu

  • 6

Nakon smene Stevana Bijelića, premijer i ministar policije Ivica Dačić imenovaće tokom dana Veselina Milića za novog načelnika Policijske uprave za Grad Beograd, saznaje Telegraf.

Milić je tokom karijere radio na odgovornim mestima u Policijskoj stanici Savski venac, Policijskoj upravi za grad Beograd u Direkciji MUP-a Srbije.

Ostvario je odlične rezultate u radu i poznat je među kolegama kao vrhunski profesionalac, koji uspostavlja kvalitetne međuljudske odnose i radi u interesu građana.

Dačić je smenio načelnika beogradske policije generala Stevana Bjelića na predlog direktora policije Milorada Veljovića.

Kako je sam Dačić potvrdio, predlog za smenu prvog čoveka beogradske policije stigao mu je na sto još u ponedeljak.

Takođe, na inicijativu premijera Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića, danas je imenovan i načelnik policije u Novom Sadu, a izbor je pao na Stevana Krstića.

( E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    19. septembar 2013 | 11:57

    Vrhunski rezultati...he he...

  • grada

    19. septembar 2013 | 14:03

    Pasce vlada, potpuno izvesno!

  • Dragan NS

    19. septembar 2013 | 14:27

    Zašto se čekalo do sada sa imenovanjem načelnika u NS? Više od 4 godine nije moglo, a sad može preko noći?! Zagustilo ministre, aaa? Nanu li vam hohštaplersku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA