• 5

Koliko košta razgovor sa operaterom?

U Telenoru kažu da se na javljanje operatera u proseku čeka 45 sekundi, u Telekomu da se retko čeka, a u Vipu da se čeka najduže do jednog minuta

  • 5

Koliko košta razgovor sa operaterom i koliko se prosečno čeka na javljanje operatera prilikom pozivanja korisničkih centara?
U Telenoru kažu da se na javljanje operatera u proseku čeka 45 sekundi.

- Može se dogoditi da je čekanje malo duže ukoliko je u toku određena kampanja, pa je interesovanje klijenata veće, samim tim i broj poziva ka kol centru - navode u Telenoru.
U slučaju da korisnik želi da ostvari razgovor sa operaterom ove kompanije, taj poziv košta 10 dinara sa PDV-om i naplaćuje se tek po uspostavljanju veze.
U kompaniji "Telekom Srbija" kažu da u njihovom kontakt centru eventualno vreme čekanja na javljanje operatera zavisi od toga da li je reč o servisu za pružanje informacija korisnicima ili o komercijalnim servisima.
- O eventualnom čekanju na javljanje operatera info-servisa možemo govoriti samo u retkim slučajevima, kada je broj poziva ka ovim brojevima znatno veći od standardnog, što može dovesti do kraćih čekanja u vreme, na primer, promocija. Ukoliko govorimo o komercijalnim servisima, praksa pokazuje da korisnici ne čekaju na javljanje operatera - kažu u "Telekomu Srbija".

U Vipu navode da je prosek čekanja do javljanja agenata u njihovom korisničkom servisu manji od jednog minuta.
- Razgovor sa operaterom košta 10 dinara sa PDV-om, bez obzira na dužinu trajanja razgovora, i naplaćuje se od trenutka uspostavljanja veze, dok se veza koja nije uspostavljena ne naplaćuje. Preslušavanje i korišćenje govornog automata je besplatno, kao i podešavanje GPRS-a i MMS-a, provera stanja na računu... Komunikacija sa našim korisničkim servisom je besplatna za poslovne korisnike - dodaju u Vipu.
(Telegraf.rs/ Izvor: Potrošač)
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fica

    Telenor je zakon! Imao sam i broj u Telekomu i nikad vise, od specifikacije poziva do samih operatera, ma cao dovidjenja! Za svoje pare u svakom trenutku hocu da znam koliko sam potrosio, da vidim listing i slicne stvari koje kod Telekoma uopste ne funkcionisu! Neka Telenor bude i 5x skuplji, ostajem kod njih!

  • ona

    U VIP-u lazu. Traje duze. Ja dam raskinula ugovor snjim jel su me tri puta isključivali bez ikakvog razloga, cak ni devojke u poslovnici nisu znali razlog.

  • Ljuba

    Za Telekom lazu i kradu, prvo sam morao da prihvatim da mi zaduze racun za 10din, da bi mi posle toga automat rekao da su svi operateri zauzeti i da pozovem kasnije, a sto su uzeli 10din nikom nista

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima