Odrekli se sina i snaje jer su im bili žiranti, a oni nisu vraćali kredit!

- Od završetka rata sin Dragan i snaja Nada prave nam neprilike, koje su nam narušile zdravlje i zbog kojih smo osiromašili. Više puta su uspeli da nas nagovore da im budemo žiranti, a kredite nisu vraćali - kažu Rajko i Vukosava Stokić iz Velike Bukovice kod Doboja

  • 7

Bračni par Rajko (63) i Vukosava (64) Stokić iz Velike Bukovice kod Doboja odrekli su se kompletne porodice svoga sina zbog višegodišnjih problema koje su imali s njima. Izjavu o odricanju uredno su overili kod nadležnog organa.

- Gotovo od završetka rata sin Dragan i snaja Nada prave nam neprilike, koje su nam narušile zdravlje i materijalno nas osiromašile. U nekoliko navrata su uspeli da nas nagovore da im budemo žiranti, kredite nisu vraćali, već smo to mi morali da otplatimo umesto njih - kažu Rajko i Vukosava.

Rajko tvrdi da je zaradio i uslovnu zatvorsku kaznu zbog sina Dragana. U izjavi o odricanju od svojih najbližih, bračni par Stokić naznačio je da ne priznaju dugove načinjene na njihovo ime, niti eventualne buduće.

- Molimo ih javno da od nas ne traže, niti očekuju ništa više. Kao i da nas ne pominju u bilo kom kontekstu - kaže Vukosava.

(Telegraf.rs / Novosti.rs / Lj. Đurić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pecena paprika

    19. septembar 2013 | 14:31

    Ni rodjenom ne mozes da verujes...Sin Dragan

  • ona

    19. septembar 2013 | 16:32

    Patriota@ pa najbolje da ih ogule do gole koze.... Strasno!! Ako si digo kredit, vrati, a ne drugi koji nije ni omirisao te pare da vraca.

  • Radex

    19. septembar 2013 | 17:01

    Ima takvih koliko hoces u Srbiji koji su nabili 40-50 godina u d..e i vacare roditelje . Ovi jadni daju zbog unuka , snaje , zeta . Mislim sine, pomoci cu da ne budes gladan a za luksuz zavrni rukave tj oznoji d...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA