• 7

Odrekli se sina i snaje jer su im bili žiranti, a oni nisu vraćali kredit!

- Od završetka rata sin Dragan i snaja Nada prave nam neprilike, koje su nam narušile zdravlje i zbog kojih smo osiromašili. Više puta su uspeli da nas nagovore da im budemo žiranti, a kredite nisu vraćali - kažu Rajko i Vukosava Stokić iz Velike Bukovice kod Doboja

  • 7

Bračni par Rajko (63) i Vukosava (64) Stokić iz Velike Bukovice kod Doboja odrekli su se kompletne porodice svoga sina zbog višegodišnjih problema koje su imali s njima. Izjavu o odricanju uredno su overili kod nadležnog organa.
- Gotovo od završetka rata sin Dragan i snaja Nada prave nam neprilike, koje su nam narušile zdravlje i materijalno nas osiromašile. U nekoliko navrata su uspeli da nas nagovore da im budemo žiranti, kredite nisu vraćali, već smo to mi morali da otplatimo umesto njih - kažu Rajko i Vukosava.

Rajko tvrdi da je zaradio i uslovnu zatvorsku kaznu zbog sina Dragana. U izjavi o odricanju od svojih najbližih, bračni par Stokić naznačio je da ne priznaju dugove načinjene na njihovo ime, niti eventualne buduće.
- Molimo ih javno da od nas ne traže, niti očekuju ništa više. Kao i da nas ne pominju u bilo kom kontekstu - kaže Vukosava.
(Telegraf.rs / Novosti.rs / Lj. Đurić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mia

    ...ovo je duboko...tesko...i zakosno...

  • Marko

    Mislim da zavisi sitiacja mozda je tako trebalo da bude

  • Radex

    Ima takvih koliko hoces u Srbiji koji su nabili 40-50 godina u d..e i vacare roditelje . Ovi jadni daju zbog unuka , snaje , zeta . Mislim sine, pomoci cu da ne budes gladan a za luksuz zavrni rukave tj oznoji d...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima