SLATKI POČETAK: Polazak u školu uz Bambi paketiće

Kompanija Bambi, zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovala đake prvake iz pedeset škola širom zemlje

  • 1

Kompanija Bambi, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovala je đake prvake iz pedeset osnovnih škola širom zemlje, poklonivši im Bambi slatke paketiće.

Akcija kompanije Bambi "Povratak u školu" predstavlja jedinstvenu i složenu društveno odgovornu akciju čiji je cilj podsticaj najmlađih članova zajednice za napretkom i kulturnim razvojem. Odabir škola čiji su đaci nagrađeni Bambi poklon paketićima u potpunosti je podržalo Ministarstvo, u smislu podsticaja privatnog sektora da uloži dodatni napor i pomogne državi u obezbeđenju boljih uslova za rast i razvoj dece.

"Povratak u školu" je akcija kompanije Bambi koja ima za cilj da obezbedi deci osnovnoškolskog uzrasta, odnosno đacima prvacima, neophodne materijale za početak školovanja i ulepša im prve školske dane. Za đake prvake iz pedeset Osnovnih škola širom zemlje, obezbeđene su sveske i školski materijal, ali i značajne količine neodoljive "plazme" i "juhu" čokoladica. U odabranim školama časove će ubuduće pohađati oko dve hiljade prvaka, čije će školovanje dodatno podstaći ovaj originalni gest kompanije Bambi.

- Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, sa zadovoljstvom prihvata akcije čijom se realizacijom obezbeđuju učenicima osnovnih škola, odnosno đacima prvacima, neophodni materijali za početak školovanja. S obzirom na to da akcija kompanije Bambi "Povratak u školu" predstavlja jedinstvenu i složenu društveno odgovornu akciju čiji je cilj podsticaj najmlađih članova zajednice za napretkom i kulturnim razvojem, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, smatra opravdanim i korisnim realizaciju projekta - izjavio je pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ljubiša Antonijević.

- Akcijom "Povratak u školu" kompanija Bambi još jednom je pokazala svoj društveno odgovorni karakter, koji se ogleda pre svega u pomoći najmlađim članovima naše zajednice. U sklopu dugoročne strategije naše kompanije, čiji je osnovni cilj obezbeđenje što boljih uslova života i školovanja najmlađih, odlučili smo se da đake prvake iz mnogobrojnih škola širom zemlje obradujemo Plazma i Juhu paketićima, ali i školskim materijalima. Od velikog značaja nam je i podrška koju nam u sprovođenju ove ali i ostalih društveno odgovornih akcija pruža Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a čije ćemo preporuke i ubuduće nastaviti da podržavamo kako bismo zajedničim snagama pomogli deci svih uzrasta širom naše zemlje - izjavio je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA