PUTIN: Berluskoni ne bi bio na sudu da je gej

- Berluskoniju se sudi jer živi sa ženama, da je homoseksualac niko se ne bi time zanimao - smatra predsednik Rusije

  • 10

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da se Silvio Berluskoni, bivši italijanski premijer koji je i njegov prijatelj, ne bi našao pred sudom zbog seksa sa maloletnicom da je homoseksualac.

- Berluskoniju se sudi jer živi sa ženama, da je homoseksualac niko se ne bi time zanimao - rekao je Putin na forumu u gradu Valdaju, diskusiji koju godišnje organizuje ruska državna novinska agencija RIA novosti i na koju dolaze razni strani govornici da razgovaraju o Rusiji.

Na tom skupu su se našli, između ostalih, Romano Prodi (bivši predsednik Evropske komisije) i Fransoa Fijon (bivši francuski premijer).

Na Putinovu kratku rečenicu salom se prolomio smeh.

Putin je ratifikovao krajem juna zakon kojim se osuđuje svako propagiranje homoseksualnosti pred maloletnicima, što je izazvalo polemiku među velikim brojem branilaca ljudskih prava u Rusiji.

Više grupa i branilaca homoseksualaca pozvali su na bojkot narednih Olimpijskih igara koje će biti održane u februaru u Sočiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. septembar 2013 | 23:09

    Potpuno licemerna zamena teza, i naravno idiotizam.

  • Markoni

    19. septembar 2013 | 21:32

    Smeh jejedina prava reakcija tako glupu konstataciju

  • Boki

    20. septembar 2013 | 01:20

    Apsolutno tacno. Maloletnica od 17 godina je nezasticrna jadnica koju je (verovatno uz mnogo para) iskoristio ni manje ni vise nego predsednik drzave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA