• 3

HUMANO: YU grupa, vrtić Leptirić i Muzička škola Mokranjac pomažu maloj Lani! (FOTO)

Od 18 časova u "Ateljeu 212" Lanini drugovi iz vrtića "Leptirić" igraće za svoju drugaricu predstavu "Pepeljuga", a u 20 časova u Muzičkoj školi "Mokranjac" za malu Lanu sviraće profesori, učenici i rok legende - "Yu grupa"

  • 3

U humanitarnu akciju pomoći šestogodišnjoj Lani Nikolić, koja boluje od teškog oblika aplastične anemije, uključili su se njeni drugari iz vrtića "Leptirić", profesori i učenici Muzičke škole "Mokranjac" i rok legende iz "Yu grupe".
Kako bi sakupili novac neophodan za nastavak lečenja male Lane, 26. septembra biće priređena dva humanitarna događaja. Od 18 časova u "Ateljeu 212" Lanini drugovi iz vrtića "Leptirić" igraće za svoju drugaricu predstavu "Pepeljuga".


- U predstavi igra 47 Laninih drugara, koji će se svojski potruditi da njihova drugarica nastavi lečenje u specijalizovanoj bolnici u Rimu - počinje priču za Telegraf Lanina bivša vaspitačica Mirjana Stupar, dodajući da je u prvoj postavi ove predstave i samoj Lani bila dodeljena jedna od uloga - Lana je trebalo da igra vilu koja pomaže Pepeljugi, međutim, baš u to vreme se razbolela, te je prestala da dolazi na probe. Igraćemo predstavu zamišljajući da nas Lana gleda iz prvog reda i daćemo sve od sebe da sakupimo dovoljno novca da može da ode na lečenje u Italiju - objasnila je Mirjana.

Drugi humanitarni događaj odigraće se istog dana, u 20 časova u Muzičkoj školi "Mokranjac". Najbolji učenici ove renomirane škole "rame uz rame" sa svojim profesorima održaće koncert za Lanu u svečanoj sali nakon čega će nastupiti i kultni domaći rok sastav "YU grupa".
Od pomoćnika direktora Dejana Travice saznajemo šta će biti na programu.
- Učenici i profesori će izvoditi dela Betovena, Rahmanjinova, Haselmana... Pre uvodnog dela koncerta, baš kao i nakon nastupa "YU grupe", apelovaćemo na sve ljude dobre volje da se priključe humanitarnoj akciji kako bismo što pre pomogli maloj Lani da ode na lečenje - priča za Telegraf Dejan Travica.

Podsećamo, za sada je zahvaljujući volji dobrih ljudi sakupljeno oko 55.000 evra, međutim, da bi Lanini roditelji uopšte mogli da pokrenu proceduru sa bolnicom u Rimu, neophodno je da se sakupi najmanje 150.000 evra.
Humanitarni SMS broj za prikupljanje pomoći za malu Lanu je 4022 i aktivan je u svim mrežama.
Cena poruke je 100 dinara.
Svi koji žele da se uključe u akciju pomoći Lani Nikolić sredstva mogu da uplate na sledeće račune:

Za dinarske uplate:
Uplata na račun: 160-1-73
Sa pozivom na broj: 51-102-0012682.1
Za EUR/USD uplate:
Banka primalac:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovića 7b,
11070 Novi Beograd
Republic of Serbia
Račun primaoca:
IBANRS35160513020158224493
Oliver Nikolić
Cara Lazara 5, Beograd
Za više informacija možete posetiti Lanin sajt www.lananikolic.com
(K.V.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    pomozimo lani da ozdravi

  • Mile

    Da li neko moze da mi kaze sta tacno na uplatnici treba da stoji u poljima svrha uplate i primalac? U pitanju je dinarska uplata. Unapred hvala.

  • mia

    Ljepo i nadasve humano :-)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima