USLOVNA KAZNA I 2.000 EVRA: Majka kažnjena zbog majice s natpisom Ja sam bomba

Francuski sud kaznio majku i ujaka dečaka kome su obukli majcu sa natpisom "Džihad, rođen 11. septembra" i "Ja sam bomba" i to novčanim kaznama od 2.000 evra i jednogodišnjim uslovnim kaznama zatvora

  • 10

Francuski sud kaznio je majku koja je poslala svog trogodišnjeg sina u vrtić s majicom na kojoj je pisalo "Džihad, rođen 11. septembra" i "Ja sam bomba".

Buhra Bagur kažnjena je novčano sa 2.000 evra i jednogodišnjom uslovnom kaznom zatvora zbog podržavanja zločina time što je prošle godine poslala sina u vrtić s majicom s provokativnim natpisom. Kažnjen je i njen brat Zaid, koji je malome kupio majicu, i to još stožom kaznom.

On će morati da plati 4.000 evra, a dobio je i dve godine uslovnog zatvora.

Njegov ujak je sve vreme trvdio da se radi o šali, jer se dijete zove Jihad i rođen je 11. septembra. Sudu se nije svideo ovakav smisao za humor.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasam

    20. septembar 2013 | 21:48

    Svaka im cast za kaznu! Trebali su ih vratiti nazad u Irak!

  • marko

    20. septembar 2013 | 22:58

    Ispiraku im mozak od malena.Hrane ih mrznjom prema zemlji u kojoj zive.

  • Maaaa

    20. septembar 2013 | 23:32

    Ne razumem, mali je rodjen 11.septembra i zove se dzihad i to mu napisali na majici, pa je zato dobio kaznu? To je kao da meni na majici pise marko, rodjen 23.maja-ne razumem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA