STRAVA U ZAGREBU: Žena živela pored leša tri nedelje

Zagrebačka policija koja je došla po prijavi komšija zbog nesnosnog smrada koji se nedeljama širio iz kuće Gabrijela B. (64) zatekla je u njoj leš u stanju raspadanja i njegovu ženu

  • 12

Žena starosti šezdesetak godina živela je u kući tri nedelje pored leša nevenčanog supruga Gabrijela B. (64). Tek posle prijave zabrinutih suseda na vrata joj je zakucala policija!

- Nije htela da ih pusti u kuću. Policajci su pitali da li živi s nekim, ali ona ih je uveravala da je sama u kući. Nisu joj poverovali, upali su unutra da provere. U šoku su izašli i kazali: 'Pa nije moguće da ste spavali s njim'. Na što se ona samo nasmejala - kazala je prva komšinica.

Policajci su u kući u zagrebačkom naselju Kajzerici našli raspadajuće telo muškarca u sedećem položaju na stolici u sobi. Susedi prvih dana nisu ništa posumnjali jer se i ranije iz njihovog dvorišta često širio smrad poljskog zadaha ili istrunulih lešina mačaka ili pasa, a supružnici nikad nisu otvarali prozor i čistili.

- Ona se ponašala potpuno normalno, čak je bila i na misi te pevala u crkvenom horu. Užas! A onda se kući vraćala lešu - rekla je komšinica.

Ženu su smestili u Psihijatrisku bolnicu.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mia

    21. septembar 2013 | 04:00

    Ja nista nisam omirisala? Imam prehladu, moracu da uzmem odzacar bombone ili 505 sa crtom, lakse se dise? Vazno je da nasi zrakoplovi i zrakomlati cuvaju neba nasih susjeda dragih.

  • Milan

    21. septembar 2013 | 03:31

    Nista cudno, takve su zagrebcanke? Vole smrad? Pokoj dusi tog coveka...Da li je to mozda mia?

  • Stulic

    21. septembar 2013 | 03:37

    Kada Zagreb izranja iz sna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA