Hrvat (61) seksualno iskorišćavao Srpkinju (19)!

Hrvat (61) seksualno je iskorišćavao devojku (19) iz Srbije, koja je u jednom trenutku uspela da pobegne od njega i čitav slučaj prijavi policiji u Šibeniku

  • 14

Državno tužilaštvo iz Šibenika podiglo je optužnicu protiv 61-godišnjeg državljanina Hrvatske zbog trgovine ljudima, odnosno seksualnog iskorišćavanja devojke (19) iz Srbije, pišu danas hrvatski portali.

Tužilaštvo ga tereti da je od 5. do 18. jula u kamper vozilu držao zaključanu državljanku Srbije, koju je uz pretnju smrću, njoj i njenoj porodici, prisiljavao da se prostituiše.

"Večernji list" navodi da je sve počelo u junu 2013, kada je 61-godišnjak u Subotici upoznao devojku i ponudio joj posao u Hrvatskoj, odnosno da za njega prodaje lutke − marionete.

Devojka je umesto toga završila kao seksualna robinja, jer ju je 61-godišnjak prvo zatvorio u svojoj kući u Subotici, gde je drogirao, a potom je 5. jula svojom kamp-prikolicom dovezao u Hrvatsku.

Po prelasku granice oduzeo joj je pasoš i mobilni telefon, a potom je prisiljavao na seksualne odnose s različitim muškarcima. Devojka je u nekom trenutku uspela da pobegne, a pošto je sve ispričala policiji, 61-godišnjak je u julu uhapšen.

Tužulaštvo je predložilo da se osumnjičenom produži pritvor u kojem se nalazi od hapšenja.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cakan

    21. septembar 2013 | 16:50

    Ujku na noz !!

  • Rankovic

    21. septembar 2013 | 17:22

    Nista cudno, istorija nas uci da je hrvatska rasadnik poremecenih umova.

  • Ljilja

    21. septembar 2013 | 20:23

    Netreba se nikome vjerovat danas je doslo vrijeme da se moras cuvat i od svoga a kamo li od osobe koje nepoznajes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA