Krvav obračun vatrenim oružjem u Surčinu!

Hitnoj pomoći rano jutros prijavljen je obračun vatrenim oružjem u Surčinu, a jedan od povređenih sa ranom od metka prevezen je privatnim automobilom u Urgentni centar

  • 4

Hitnoj pomoći rano jutros prijavljen je obračun vatrenim oružjem u Surčinu. Lekarska ekipa zatekla je na licu mesta jednog povređenog, koji je udaren u glavu tupim predmetom, najverovatnije pištoljem, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Drugi povređeni je, prema nezvaničnim informacijama, upucan i sa ranom od metka prevezen privatnim automobilom u Urgentni centar pre dolaska Hitne pomoći.

Obračun u Surčinu dogodio se jutros oko 4.55 u Vojvođanskoj ulici kod broja 415.

Nada Macura rekla je da je Hitna pomoć noćas u Beogradu obavila 112 intervencija, od kojih 27 na javnim mestima, a najviše su se javljali astmatičari i ljudi sa visokim krvnim pritiskom.

Motociklisti starom 26 godina koji je oko 19.30 pao sa motora u naselju Braće Jerković, povređen je slabinski deo kičme, a motociklisti starom 22 godine koji je oko 21.30 pao sa motora kod Mirijevskog venca 46 povredjeno je čelo i zadobio je tupu povredu vrata i obojica su zbrinuta u Urgentnom centru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA