• 9

Počasna straža Euleksa za ubijenog kolegu

Dvojica kolega ubijenog Euleksovog cariinika Audriusa Šenavičiusa, u znak poštovanja drže počasnu stražu ispred Institut za sudsku medicinu gde se još uvek nalazi telo ubijenog

  • 9

Na ulazu Instituta za sudsku medicinu gde se još uvek nalazi telo ubijenog Euleksovog carinika Audriusa Šenavičiusa stoji Euleks počasna straža.
Ričardas i Grazina, dvojica Audriusovih kolega iz Euleksa, takođe iz Litvanije posetili su Institut sudske medicine ovog vikenda u znak poštovanja prema Audriusu i doneli cveće . Ričardas je radio zajedno sa Audriusom u Mitrovici i pamti ga kao veoma mirnu, prijatnu i veselu osobu, koja je uvek bila spremna da pruži pomoć i podršku kolegama kada im je ona potrebna.

Šef misije Euleksa Bernd Borhard je izjavio da je istraga ubistva u toku i da je Euleks „koncentrisao napore na uhvati počinioca ili počinilaca ovog čina pred lice pravde".

- Molimo javnost za strpljenje, kako bi policija i tužilaštvo mogu neometano da obavljaju svoj posao – apelovao je Borhard.
On se zhvalio svima koji su misiji Euleksa dali podršku i izjave saučešća nakon ubistva Audriusa Šenavičiusa
Službenik Euleksa, carinik Audrius Šenavičius (35) ubijen je 19. septembra, u ranim jutarnjim časovima na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić u mestu Balaban u opštini Zvečan. Nepoznata lica iz zasede zasula su rafalom iz automatskog naoružanja dva Euleksova vozila u kojima se prevozilo šestoro službenika, na redovnoj rotaciji sa Prelaza 1.
(S. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    politika

  • Клисура

    Греота за човека, Биг нека му душу прости, а ти веберу, рећи ћу ти само једно, да не беше Гаврила, дувао би га фердинанду сад...

  • Pedja-PFC

    Weber-peder

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima