TELEGRAF VAS VODI NA PREMIJERU: Rizična igra u biskopima od 25.septembra (VIDEO)

Telegraf.rs i MegaCom Film vode vas na premijeru filma "Rizična igra" u bioskopu "Kolosej". Uzbudljiv triler priča o opasnom, ali i privlačnom svetu onlajn kockanja

  • 0

Mladi student sa Prinstona Riči (Džastin Timberlejk) igra onlajn poker kako bi došao do novca za školarinu. Kada shvati da ga je kompanija koja održava kockarske sajtove prevarila, putuje u Kostariku kako bi se suočio s vlasnikom kompanije Ivanom Blokom. Kako biste osvojili karte za premijeru 25. septembra u bioskopu "Kolosej", potrebno je da nam pošaljete svoje podatke na karte@telegraf.rs (ime, prezime, broj telefona). Najbržih troje čitalaca kao nagradu dobija po dve karte.

Blok je impresioniran Ričijevom inteligencijom i uzima ga pod svoju protekciju. Ubrzo nakon toga, Riči se zaljubljuje u Blokovu saradnicu, prefinjenu direktorku Rebeku Šafren (Džema Arterton) i prihvata svet u kome se ostvaruju sve njegove fantazije. Ali Riči uskoro saznaje da je Blok tražen zbog ucene, reketa i korupcije, i da je FBI agent Šejvers (Entoni Maki) opsednut time da Bloka i njegove saradnike izvede pred lice pravde. Blok odlučuje da zbriše i ostavi Ričija iza sebe kao žrtvenog jarca.

Glavne uloge u trileru reditelja Breda Furmana igraju Ben Aflek, Džastin Timberlejk i Džema Arterton.

- Ispod svog sjaja brzog i lakog novca je nešto nepogrešivo loše, izopačeno i puno prevare - kaže Ben Aflek - sada je sve o tome kako postati bogat na bilo koji način, uz uništavanje konkurencije. U nekim krugovima to se čak smatra zdravim i vrednim nagrade.

Timberlejk, koji iza sebe ima već skoro 20 uloga na filmu i televiziji, o novom filmu kaže:

- Američki san je nekada bio o tome da budeš bogat i slavan, ali sada je da postaneš bogat i slavan – što je brže moguće.

"Rizična igra" premijerno će u našim bioskopima biti prikazana 25. septembra, dok će se na redovnom repertoaru naći od 26. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA