Novo suđenje Čumetu zbog sumnje da je tukao ženu

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu trebalo je da bude održano suđenje Ljubiši Buhi Čumetu zbog optužbi da je 3. februara tukao suprugu Ivanu Buhu. Suđenje je odloženo jer se njegov branilac nije pojavio

  • 9

Svedok saradnik u postupku protiv "zemunskog klana" Ljubiša Buha Čume došao je danas u Prvi osnovni sud u Beogradu, u kom je trebalo da mu počne ponovljeno suđenje zbog optužbi da je 3. februara tukao suprugu Ivanu Buhu. Suđenje je, međutim, odloženo jer se nije pojavio njegov advokat.

Ljubiša Buha Čume, podsetimo, u novembru prošle godine bio je oslobođen optužbi da je posle kraće rasprave pretukao ženu, zbog nedostatka dokaza.

Tokom suđenja, niko od saslušanih svedoka, uključujući i njegovu suprugu, nije ga teretio. Ivana Buha, koja je ceo slučaj prijavila policiji, na suđenju je izjavila da je povrede zadobila kada su nju pala vrata od tuš kabine.

Oslobađajuću presudu ukinuo je Apelacioni sud i naložio novo suđenje Buhi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    23. septembar 2013 | 19:58

    Ovaj lik je plod vlade Borisa Tadica i jedini primer u svetu da jedan ubica i narko diler seta pod zastitom drzave i o narodnom trosku.Nista mu nije oduzeto.U normalnim zemljama svedoci saradnici zive sa par storina dolara u dzepu u nekom radnickom naselju.Poruka,kriminal se isplati.

  • Informer

    23. septembar 2013 | 18:25

    Doci ces ti cinkarosu na terapiju kod onih koje si i namestio...kukala ti majka kad dodje taj momenat...

  • ZEMUN

    23. septembar 2013 | 21:39

    Sisa bio,Sisa ostao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA