• 9

Dragan Đilas prodao "Dajrekt mediju"

- Preuzimanje agencije "Dajrekt medija" smatram značajnom poslovnom akvizicijom, koja će nam omogućiti širenje poslovanja i sticanje nove konkurentske prednosti u regionu i šire - saopštio bugarski biznismen Krasimir Guergov

  • 9

Kompanija "Dajrekt medija", dosadašnja članica "Multikom grupe" lidera DS Dragana Đilasa, postala je deo medijske grupe bugarskog biznismena Krasimira Guergova.
Kako je saopštila "Multikom grupa", Guergov je u medijskom biznisu još od ranih devedesetih godina i na bugarsko medijsko tržište je doveo najveće strane investitore. On je dugogodišnji bugarski partner kompanija Central juropijan midija enterprajzis (CME) kao i Njuz korporejšn, uglednih medijskih kompanija koje posluju u srednjoj i istočnoj Evropi

- Preuzimanje agencije Dajrekt medija smatram značajnom poslovnom akvizicijom koja će nam omogućiti širenje poslovanja i sticanje nove konkurentske prednosti u regionu i šire. Visoki standardi u poslovanju naše medijske grupacije i dosledna fokusiranost na potrebe klijenata i potrošača će i dalje biti prioriteti naše poslovne strategije. Kompanijom Dajrekt medija upravljaće jak lokalni tim menadžera na čelu s međunarodnim bordom direktora u kojem će ključni članovi biti ugledni profesionalci iz medijskog biznisa, višegodišnji partneri naše globalne mreže - rekao je Guergov.
Foto: guergov.com

Foto: guergov.com


Podsetimo, nedavno je Vesna Pešić u "Utisku nedelje" na B92 pozvala Dragana Đilasa i Čedomira Jovanovića da "prodaju svoje firme ako hoće da budu u politici", a Đilas je nakon toga rekao da već dugo pokušava da proda svoju firmu "Multikom", ali da nema kupca.
(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CrazyHorse

    Sprema se kidavela, a?! :)

  • Ssasa

    Džifte,a?

  • Lud Zbujen

    A ovaj mi je neki pulen sa mora s kojim fura bus plus

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima