• 1

EKSKLUZIVNO - NOVARTIS ZA TELEGRAF: Spekulacije su da kupujemo Torlak!

- Transparentno obavljamo svoje poslove, pa u skladu s tim čim budemo imali nešto vredno objavljivanja, to će svi znati - poručuju iz švajcarske kompanije za naš portal

  • 1

Predstavnici švajcarske kompanije "Novartis" u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf.rs navode da inormacije da kupuju Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", koje su se pojavile u srpskim medijima, predstavljaju spekulacije koje oni ne žele ni da komentarišu.
- "Novartis" je kompanija koja transparentno obavlja svoje poslove, te u skladu s tim čim budemo imali nešto vredno objavljivanja, to će svi znati - kažu za Telegraf u "Novartisu".

Ovu informaciju potvrdila je pre nekoliko dana za naš portal i dr Vera Stojiljković, direktor "Torlaka", koja tvrdi da nema takva saznanja i da ovaj institut nije prešao u ruke Švajcaraca.
Podsećamo, mediji su objavili da je "Torlak" prodat "Novartisu", koji je zabranio proizvodnju bilo koje domaće vakcine, kao i seruma.
"Novartis" je široj javnosti postao poznat kada je 2012. od Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja tražio pravno izuzeće od mogućih tužbi ukoliko njihove vakcine prouzrokuju štetu ljudima.
(N. Sekulić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    Spekulacije su da kupuju torlak, već je kupljen...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima