ČUDO U MEĐUGORJU: Svetli Gospin kip (VIDEO)

- Kip je obasjao čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika, ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa je slikalo najboljim mogućim aparatima, ali oni nisu mogli da "uhvate" tu svetlost - rekao je jedan od vernika

  • 14

Na stotine vernika okuplja se u Međugorju nakon što je u ponedeljak u kući Vicke Ivanković Mijatović zasijao gipsani kip Gospe, odnosno Bogorodice. Vest je brzinom svetlosti obišla region, a vernici katoličke veroispovesti okupljaju se u Hercegovini kako bi prisustvovali čudu.

Kip je zasijao u kući žene koja je 1981. sa grupom dece, kako je tada objavljeno, videla lik Gospe, prenose hrvatski i bosanski mediji.

- Kip je obasjao čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika, ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa je slikalo najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli da "uhvate" tu svetlost. Na fotografijama im izađe samo kip. Hiljade ljudi je za nekoliko minuta to saznalo i počeli su da dolaze. Jednom rečju čudo, kip star 40 godina počeo je da svetli - rekao je jedan od vernika.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Hercegovina.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    24. septembar 2013 | 11:24

    I dalje veruju u bajke

  • ej

    24. septembar 2013 | 11:14

    na videu svetli ulicna rasveta koliko ja vidim.

  • Boki

    24. septembar 2013 | 11:28

    Bog nam stalno salje dokaze o svom postojanju, ali zeli da verujemo u njega. Lako je verovati u nesto sto znas da postoji. Ja mislim da bi Bog svima dao dokaze o svom postojanju kada bi svi bez izuzetka iskreno verovali u njega, ali posto to nije slucaj, dokaze mogu videti samo oni koji veruju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA