• 14

ČUDO U MEĐUGORJU: Svetli Gospin kip (VIDEO)

- Kip je obasjao čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika, ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa je slikalo najboljim mogućim aparatima, ali oni nisu mogli da "uhvate" tu svetlost - rekao je jedan od vernika

  • 14

Na stotine vernika okuplja se u Međugorju nakon što je u ponedeljak u kući Vicke Ivanković Mijatović zasijao gipsani kip Gospe, odnosno Bogorodice. Vest je brzinom svetlosti obišla region, a vernici katoličke veroispovesti okupljaju se u Hercegovini kako bi prisustvovali čudu.
Kip je zasijao u kući žene koja je 1981. sa grupom dece, kako je tada objavljeno, videla lik Gospe, prenose hrvatski i bosanski mediji.

- Kip je obasjao čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika, ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa je slikalo najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli da "uhvate" tu svetlost. Na fotografijama im izađe samo kip. Hiljade ljudi je za nekoliko minuta to saznalo i počeli su da dolaze. Jednom rečju čudo, kip star 40 godina počeo je da svetli - rekao je jedan od vernika.
Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Hercegovina.info)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Englez

    Prave biznis turisticku atrakciju.

  • log

    Semiramida radi svoj posao

  • Realnost

    Samo je jedan bog I samo njega treba moliti I vjerovati, kad cete vise otvoriti oci I prestati sa vjerovanjem u 3 boga I raznih skulptura itd

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima