• 6

EPS neće vraćati novac koji je otišao na račun RTS

- Sve distribucije su postupale u skladu s ustaljenom praksom. Tako je višak novca koji su građani uplaćivali za struju i ranije prebacivan na račun RTS za TV pretplatu - kaže direktorka za saradnju s medijima EPS-a Jelena Vujović

  • 6

Građani koji su preplatili struju, ali je taj novac prebačen Radio-televiziji Srbije, neće moći da računaju na povraćaj tog novca, kažu u Elektroprivredi Srbije.
Kako objašnjava direktorka za saradnju s medijima Jelena Vujović, vraćanjem novca EPS bi prekršio Zakon o radiodifuziji i ugovor između EPS i RTS.

Sve distribucije su postupale u skladu s ustaljenom praksom. Tako je višak novca koji su građani uplaćivali za struju i ranije prebacivan na račun RTS za TV pretplatu.
- To je važilo i pre nego što je osnovano preduzeće "EPS Snabdebvanje" – navodi Vujovićeva.
Ona objašnjava da je kod svih kupaca koji su izmirili dug za struju višak novca prebačen na ime RTV pretplate ukoliko je tu postojalo neko dugovanje.
- Takva praksa ne može se promeniti bez kršenja zakona i ugovora sa RTS - zaključila je Vujovićeva.
(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    Koje drzave???

  • GORDANA

    UŽASNO JE UOPŠTE BILO ŠTA KOMENTARISATI VEĆ SAMO VAM REĆI DA UKINETE OVU PREDPLATU JER OVO STBARNO NEMA SMISLA NARODU OVE DRŽAVE NAPLAĆIVATI.

  • kiza

    Pih g...a lopovska

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima