• 3

Oslobađajući pse lutalice, krampom udarili rotvajlera u glavu

- Neko je razbio katanac na ulaznim vratima, a onda otvorio kaveze. Uglavnom je reč o agresivnim životinjama - kaže direktor JKP "3. oktobar" iz Bora

  • 3

Oko 20 pasa lutalica pušteno je na ulicu iz službe zoo-higijene borskog JKP "3. oktobar", nakon što su tokom noći nepoznati počinioci obili kaveze, a pre toga i krampom udarili u glavu rotvajlera, koji je obezbeđivao prostor u krugu ovog komunalnog preduzeća.
- Neko je razbio katanac na ulaznim vratima, a onda i otvorio kaveze i oslobodio pse lutalice, i uglavnom je reč o agresivnim životinjama. Pored toga, nepoznati počinioci su onesposobili i vozilo našeg preduzeća, koje služi za hvatanje pasa lutalica. Ovo je inače drugi put da vandali obijaju prostorije u krugu našeg preduzeća i puštaju pse lutalice na ulicu – rekao je Dalibor Orsovanović, direktor JKP "3. oktobar".

Krajem prošle godine nepoznati počinioci su obili kaveze u krugu "3. oktobra" i tada na ulicu pustili 30 pasa.
(G. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oto Fon Schtuka

    Video sam na fejsu te agresivne pse. Stenci od po mesec dva. Nikad nahranjeni. Uopste je taj Borski sinteraj jedan od naj zloglasniji, pravi konc logor za pse. Upravi bi trebalo suditi zbog okrutnosti nad zivotinjama, a ne da daju izjave za novine. Koliko su privrzeni zakonu govori i to sto drze pitbula. Bice dobro da tamo nema i borbi pasa!

  • vuk popovic

    Kao u stara dobra vremena, izadje lovacko drustvo i uz pratnju policije regulise brojnost pasa lutalica za jedno vece.

  • 000

    To neka selektivna ljubav prema kucicima? Rota krampom u glavu a dzukele na ulicu... a da je neko tako udario lutalicu, ovi ljubitelji pasa bi ga lincovali...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima