Kinuo tokom vožnje, pa pokosio 10 ljudi!

Indijac je vozio prehlađen, kinuo je i izgubio kontrolu nad automobilom. Kolima je uleteo u grupu od 10 ljudi i povredio šest osoba

  • 4

Prehlada može da ubije, ali bukvalno! Indijac Prakaš Ubale (29) kinuo je tokom vožnje, izgubio je kontrolu nad vozilom i izazvao nesreću u kojoj je povređeno šest osoba. Ubale je pobegao s mesta nesreće, ali je ubrzo uhapšen i priveden.

Prema navodima indijskih medija, Ubale, koji živi u Mumbaju, vraćao se s posla kolima. Bio je prehlađen i nakon što je kinuo, udario je u ljude. On je nakon saobraćajne nesreće pobegao, ali je uhapšen jer je njegov identitet otkriven na osnovu registarskih tablica.

Ubale je pušten iz pritvora kad je platio kauciju. Nije poznato da li mu je prošla kijavica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac bre

    25. septembar 2013 | 16:00

    Bitno da su zabranili telefone, a to sto neko zaglaba vruć burek ili cita novine dok vozi nema veze.

  • Nenad

    25. septembar 2013 | 16:04

    Klasična odbrana advokatska.Pre više od 40 godina tako je tada najpoznatiji naš advokat Filota Fila odbranio čoveka koji je na pešačkom prelazu ubio čoveka.Ali kijavica pa sekunda pa brzina predjeno rastojanje itd.Provaljen fazon.

  • Boki

    25. septembar 2013 | 23:50

    Meni se desavalo da kinem u toku voznje, to je neverovatno iskustvo. U tom trenutku moras zatvoriti oci na 2-3 sekunde, za to vreme prodje mnogo, mnogo metara. Ja sam kocio naglo, za svaki slucaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA