HOROR: Roditelji snimili dadilju kako brutalno tuče dete (VIDEO)

Roditelji dečaka iz malog grada u Rusiji primetili su da im je sin često uplakan, pa su postavili kameru kako bi videli šta se dešava kad oni nisu kod kuće. Kada su pogledali snimak, ostali su u šoku

Roditelji iz jednog grada u Rusiji šokirali su se kada su pregledali snimke kamere koju su sakrili u jednoj sobi i otkrili da njihova bebisiterka (55) tuče njihovo devetomesečno dete po glavi, vuče ga za ruke i šutira.

Ova žena iz Krasnojarska nekoliko godina je pomagala jednoj porodici u podizanju njihove dvoje dece. Kada su 2012. dobili još jedno dete, roditelji su je ponovo angažovali. Dok bi oni bili na poslu, žena je svakoga dana po nekoliko sati čuvala njihovog najmlađeg sina.

Međutim, majka dečaka je primetila da se mališan ponaša neobično, a često je bio uplakan kada bi se vratila s posla. Nakon što je pitala dadilju šta se događa, ona im je odgovorila da su previše razmazili dečaka, da on sve vreme plače i traži od nje da ga nosi.

Roditeljima je ova priča bila sumnjiva, pa su postavili kameru kako bi proverili šta se događa kad nisu kod kuće. Ono što su videli na snimku ih je šokiralo – dadilja je tukla dete po glavi, vukla ga za ruke i odgurivala nogom kako bi na miru gledala televiziju. Kad god bi dečak podigao glavu, usledio je novi udarac, a u jednom trenutku prekrila ga je ćebetom kako bi ućutao.

Pogledajte uznemirujući video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    25. septembar 2013 | 16:58

    Ubio bih je bez razmisljanja da sam taj roditelj!!!!!!!!!

  • Cao zdravo!

    25. septembar 2013 | 17:04

    Pogledao 15sek. snimka... Sahranio bih je zivu, mamicu joj j...m smrdljivu, da joj j...m mamicu smrdljivu...

  • gde je pravda

    25. septembar 2013 | 16:57

    Jao ne bi se ona kod mene dobro provela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA