• 4

Lopovi sa salaša odneli ovce i jagnjad

Zoranu Ž. (39) iz Češljeve Bare kod Velikog Gradišta nepoznati kradljivci su tokom noći odneli 13 ovaca, prosečne težine oko 40 kilograma, kao i tri jagnjeta

  • 4

Zoranu Ž. (39) iz Češljeve Bare kod Velikog Gradišta nepoznata lica odnela su 13 ovaca i tri jagnjeta, sa salaša koji se nalazi van atara ovog sela.
- Oštećeni je prijavio policiji da mu je, u noći između 23. i 24. septembra, ukradeno 16 ovaca sa salaša koji se nalazi u blizini naselja Miljević i Klenje kod Golupca. Uviđajem na licu mesta, policija je utvrdila da su nepoznata lica, najverovatnije organizovanim prevozom, neopaženo odnela 13 ovaca, prosečne težine od oko 40 kilograma, kao i tri jagnjeta - rečeno je iz istrage.

Ovo je samo jedna u nizu krađa ovaca i koza sa salaša na području Braničevskog okruga. Za kradljivce je olakšavajuća okolnost ta što na salašima vlasnici retko borave, pa zbog toga mogu neopaženo da kradu ne samo stoku, već i povrće sa neograđenih njiva.
(D. K.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krstas

    Nece nas seljak da nauci da stoku ne mozes drzati na otvorenom i pustati da slobodno luta,kao sto su to nekad radilh.Dobra ograda i psi i mirni i od vukova i od lopova.

  • Chedomir

    Pokrašće lopovi sve jer nema ko da čuva, svi policaci u Beogradu čuvaju jedno drugo "stado".

  • Perica

    Ciganmalistan od drzave

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima