MAJKA POVREĐENOG DEČAKA: Moj sin nije pao, udario ga je auto (FOTO)

Majka Đorđa Miladinovića iz Prokuplja, koji je prema prvim izveštajima zadobio teške povrede glave od pada, tvrdi da joj je sin kada se osvestio rekao da ga je auto udario s leđa

  • 3

Devetogodišnji Đorđe Miladinović iz Prokuplja pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio je prelom lobanje, zbog čega je zadržan na lečenju na Neurohirurškoj klinici u Nišu.

Prema prvim informacijama iz prokupačke policije, dečak se teško povredio prilikom pada tokom pretrčavanja ulice. Međutim, Đorđeva majka Sunčica tvrdi da je dečak žrtva nesavesnog vozača.

- Đorđe je sinoć oko 19:30 otišao iz kuće da bi se igrao sa drugovima. Pola sata kasnije dovela su ga dvojica muškaraca i rekla da su ga umalo udarila kola, ali da nije povređen. Čim su oni otišli, Đorđe je počeo da pokazuje znake povrede, gubio je svest, povraćao, išla mu je pena na usta....

- Prepala sam se i odmah ga odvela u prokupačku bolnicu, odakle su me odmah uputili u Niš. Đorđe nije dolazio svesti, imao je epileptične napade, a kada mu je urađena dijagnostika ustanovljeno je da ima prelom lobanje. Kada se osvestio, kazao mi je da su ga, dok je šetao sa drugaricama, s leđa udarila kola - kaže uplašena majka.

Sunčica je ogorčena što, kako kaže, ljudi koji su povredili Đorđa nisu pokazali nimalo brige za njega.

- Potresete se i kad životinju zgazite, a ne dete. Kakvo srce ima čovek koji je udario Đorđa, a onda otišao i još kazao da mu nije ništa - u čudu je Đorđeva majka.

Tamara Kocić, portparol Policijske uprave u Prokuplju, kazala je da dosadašnja policijska saznanja ukazuju na to da se Đorđe sam povredio.

- Nismo imali prijavu saobraćajne nesreće, već samopovređivanja usled pada. Međutim, nastavljamo da utvrđujemo sve okolnosti ovog događaja kako bismo otklonili svaku sumnju - kazala je policijska portparolka.

Ivan Stefanović, neurohirurg, kaže da je dečak sada van životne opasnosti.

- Mališan je zadobio prelom lobanje u potiljačnom predelu sa minimalnim oštećenjem moždane kore. Urađena je dijagnostika zbog bolova u grudima i trbuhu koja nije identifikovala patološka stanja. Nakon što je dobio terapiju, mališan je prestao da povraća, sada je svestan i stabilan, očekujemo da će se potpuno oporaviti - rekao je Stefanović.

D.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanka

    25. septembar 2013 | 20:16

    Brz oporavak ti želim dušo mala! A za neljude valjda će se neko pobrinuti!

  • Namcor

    25. septembar 2013 | 22:00

    Vise kamera postaviti.Sta sve vidjam svakodnevno,ne seda mi se za volan više. Malisa,sve najbolje od srca.

  • Marina Marković

    26. septembar 2013 | 12:10

    Tesko da od samog pada moze da pukne lobanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA