BERLUSKONI: Nisam spavao 55 dana i smršao sam 11 kilograma!

- Italijansko pravosuđe hoće da me izbriše iz istorije. Ovo su najteži dani u mom životu. Hoće da me prikažu kao lopova iako nikada u životu ništa nisam ukrao - izjavio je bivši premijer Italije

  • 3

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, koji je nedavno osuđen na četvorogodišnju zatvorsku kaznu, izjavio je da zbog šikaniranja pravosudnih organa nije spavao 55 dana i da je smršao 11 kilograma.

- Italijansko pravosuđe hoće da me izbriše iz istorije. Ovo su najteži dani u mom životu. Smršao sam 11 kilograma. Nisam spavao 55 dana - rekao je Berluskoni svojim stranačkim kolegama i simpatizerima.

- Italijanski pravosudni organi podrivaju osnove pravne države. Sve to zbog nepravednih i sramotnih optužbi. Pravosuđe želi da me prikaže kao lopova iako nikada u životu ništa nisam ukrao - izjavio je ogorčeni Silvio.

Podsetimo, nedavno su se pojavile i informacije da će se Berluskoni kandidovati na evropskim izborima u Estoniji, kako bi izbegao sudski progon u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA