SIJA KAO ZLATO: Patrijaršija SPC otvorila luksuznu radnju na Terazijama! (FOTO)

Beograđanima ovih dana zastaje dah kada prolaze Terazijama. Na broju 22 sada se nalazi Patrijaršijska prodavnica, koja preti da zaseni brendove kao što su "Armani" i "Burberry", koji su u komšiluku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zemunac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pop

    02. januar 2015 | 16:49

    Evo da se i ja oglasim,..elem vidim da su ovde neki vidno isfrustrirani sto je Srpska Patrijarsija otvorila svoju prodavnicu? Gospodo to sto neki od vas nisu zeleli da zavrsavaju fakultet i da uce, da sebi sutra obezbede koru hleba to je vas licni problem, pa ne mozete da podnesete sto popovi rade i imaju za zivot,..ako ste toliko zavidni zasto i vi niste krenuli tim putem? Lakse vam je da lazete ,varate ljude, da otimate tudje zene i muzeve,pljackate, bludnicite,kupujete skupa kola,stvari,da se provodite, pijete po kaficima po citavu noc,maltretirate druge,uzimate opijate, alkohol,radite svakakve nemoralne stvari i onda se jos i segacite i sprdate sa popovima, a sto vi niste preuzeli taj krst na sebe m kad ste tako pametni? Znate da lajete kad se otvori crkvena prodavnica a cutite kao misevi kad se otvaraju bordeli,javne kuce,striptiz barovi,sexy sopovi,kazina,kladionice,..onda likujete?..ne rece li Gopod Isus Hristos: ne sudi da ti ne bude sudjeno? Ne rece li kakvom merom meris onakvom ce ti se meriti ? uvek ste drugome najbolji sudija a sebi najbolji advokat? zasto gledate sta drugi rade a svoje greske ne vidite? Zapitajte se kada ste poslednji put otisli u crkvu na sluzbu da se pomolite za neprijatelje svoje? za bliznje, da uznesete Bogu hvalu za dobra koja vam je ucinio u zivotu? Takav rod nece dobro proci na Strasnome sudu i budite uvereni da ce svaki pojedinac dati za sebe odgovor Bogu a onda cemo videti kolike ste kabadahije i koliko ste nevini,milostivi,saosecajni,ne srebroljubivi,skromni,posteni i moralni bili,koliko ste dobrih dela ucinili,koliko ste blagodarili Bogu svojim zivotom,..toliko...

  • BOBEXS

    30. oktobar 2013 | 13:25

    Koliko čujem, a mi u Karlovcima čujemo čak se i tuku radnici što je žalosno, jer ih je upravnik posvađao . Kolega , kolegu istukao , a drugi golega goleginici razbio glavu gde je imala 4 kopče na glavi i to se sve zataškava.

  • Bobex

    30. oktobar 2013 | 12:44

    ODITE U SREMSKE KARLOVCE I VIDITE KAKO IZGLEDA ZAVOD ZA IZRADU SVEĆA I U KOJIM USLOVIMA RADI 20 MUČENIKA , GDJE POJEDU ONO PARČE HLEBA, KAKO IH TERORIŠE UPRAVNIK KOJI NEMA NI SRCA NI DUŠE, A KOGA NIKO NE KONTROLIŠE IZ BAZE. ŠTO SE TIČE PRODAVNICE TREBA DA POSTOJI; ALI.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA