• 14

Učenici u Leskovcu seksualno zlostavljali prvakinju i sve snimali mobilnim!

Tehnička škola "Rade Metalac" u Leskovcu pokrenula je disciplinski postupak protiv trojice učenika četvrtog razreda, koji su pred celim razredom seksualno uznemiravali mlađu učenicu. Niko nije reagovao!

  • 14

Zbog sumnje da su seksualno uznemiravali učenicu prvog razreda i to sve snimili telefonom, Tehnička škola "Rade Metalac" u Leskovcu pokrenula je disciplinski postupak protiv trojice učenika četvrtog razreda.
Direktor škole Slavoljub Stojanović kaže da se incident dogodio juče za vreme odmora i da je sve prijavljeno policiji.

- Ispitujemo još šta se tačno desilo. Ono što znamo je da su tri dečaka dodirivala devojčicu prvog razreda i da su najverovatnije sve snimali telefonom. Sve se to dogodilo u učionici pred još dvadesetak đaka i niko nije reagovao da zaštiti učenicu - naveo je direktor.
Stojanović je najavio da će u ponedeljak, povodom toga, biti održana sednica nastavničkog veća i da će počinioci biti maksimalno kažnjeni.

U Policijskoj upravi u Leskovcu roditelj devojčice prijavio je događaj i policija intenzivno radi na slučaju.
Kako je rekao portparol PU Boban Zdravković, u toku je utvrđivanje činjenica i prikupljanje podataka, nakon čega će policija izdati zvanično saopštenje.
(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    Koja policija ja bi im bio I sudija I porota I egzekutor!!! U invalidska kolica bi ih stavio!!!

  • Aleksandra Dimitrijevic

    DOK KERUŠA NE MAHNE REPOM,KER NE SKAČE! Ne preuveličavajte više sve u ovoj Srbiji! I ti momci bi je "sigurno" silovali pred još 20 učenika. Ne napadajte momke,gledajte svoju decu!

  • beast from the East

    svima metak u glavu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima