• 0

Atlantik grupa otvara fabriku u Novoj Gradiški

Reč je o projektu "teškom" 16,1 miliona evra koji će u prvoj godini proizvodnje otvoriti 50 radnih mesta, a uz rast poslovanja biće otvoreno ukupno 160 novih radnih mesta

  • 0

Hrvatska "Atlantik grupa" je potpisivanjem predugovora u industrijskom parku Nova Gradiška započela ulaganje u novu fabriku za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne ishrane.
Reč je o projektu "teškom" 16,1 miliona evra koji će u prvoj godini proizvodnje otvoriti 50 radnih mesta, a uz planirani rast poslovanja ukupno će biti otvoreno 160 novih radnih mesta. Početak gradnje fabrike planiran je za april 2014, a prvi proizvodi s novih linija na tržištu se očekuju u prvom kvartalu 2015. godine.

Predsednik "Atlantik grupe" Emil Tedeski istakao je da sa velikim zadovoljstvom ulazi u ovaj projekat.
- Novi proizvodni pogoni projektovani su u skladu s najvišim standardima prehrambene proizvodnje i predstavljaju ulaganje u dalji razvoj našeg segmenta sportske ishrane, ali i širi razvoj u srodnim područjima asortimana "Atlantik grupe" u regionu jugoistočne Evrope. U Novoj Gradišci naišli smo na izuzetno razumevanje predstavnika lokalne zajednice i veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici kroz razvoj vlastitog poslovanja da doprinesemo i razvoju ove poslovne zone - istakao je Tedeski.
(N. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima