• 8

PRIDRUŽITE SE AKCIJI: Potpišite peticiju protiv krađe beba!

Punktovi za potpisivanje peticije biće postavljeni od 09.00 do 21.00 čas u prizemlju Tržnog centra Ušće i poviše trga u Knez Mihailovoj ulici

  • 8

Prikupljanje potpisa za peticiju namenjenu donošenju zakona o nestalim bebama u sklopu kampanje "Da više nikada nijedna beba ne nestane" udruženja "Roditelji nestalih beba Srbije" počinje 27. septembra.
- Punktovi za potpisivanje peticije biće postavljeni od 09.00 do 21.00 čas u prizemlju Tržnog centra Ušće i poviše trga u Knez Mihailovoj ulici - rekao je za Telegraf predsednik Udruženja, Vladimir Čičarević i dodao da će peticija moći da se potpiše u istom vremenskom periodu i u Kruševcu, i to ispred Doma Sindikata u centru, kao i u Vranju, u centru, pored pošte.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Cilj akcije je da se prikupi 30.000 potpisa, koliko je potrebno da bi se steklo ustavno pravo da se Skupštini RS priloži predlog zakona o ukradenim bebama.
Na beogradskim punktovima svoj potpis daće i brojne ličnosti iz javnog života.
Budite i vi jedan od potpisnika i dignite svoj glas protiv najunosnije grane kriminala - krađe bebe, koja se u Srbiji nesmetano sprovodi već više od 30 godina.
(K.V.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    Dolazimo!

  • Tuznica

    Dajte i u drugim gradovima, ne mozemo svi da dodjemo u Beograd da potpisemo.

  • @

    Zar je za to potrebna peticija ??????

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima